2020 - listan del 1

Lista lånad av bästa @celinelundqvists

Gjorde du något år 2020 som du aldrig gjort förut? Ja jag har gjort en hel del det här året som jag aldrig har gjort förut. Det har varit allt ifrån att bada från klippor till att gå på en riktig dejt. Jag har verkligen gått utanför min komfortzon så många gånger och jag växer så mycket av det!

Genomdrev du någon större förändring? Det gjorde jag, en av sakerna var att jag gjorde slut med P efter att vi hade varit tillsammans i nästan tre år. Det var så otroligt jobbigt men idag är jag glad och tacksam över mitt beslut.

Vilka datum 2020 kommer du att minnas? 8 januari: Jag var på min första skidsemester någonsin. 25 januari: Mitt första turkiska bröllop som var magiskt. 31 januari: Träffade min absoluta bästa vän Paulina för första gången. 13 mars: Allt toalettpapper i hela Sverige var slut. 10 juli: Jag och tjejerna åkte till Göteborg på en underbar weekend och så vidare!

Har något hänt dig som du aldrig önskade? Corona som har påverkat oss på så galna sätt som man aldrig kunde tänka sig...

Dog någon som stod dig nära? Ja det var två i min närhet som tyvärr gick bort <3

Det bästa du gjort 2020? Började tänka på mig själv, började göra saker som jag mår bra av, saker som jag ville och bytte ut mina p-piller. Jag blev så negativt påverkad av mina tidigare p-piller så det var en räddning för mig att byta.

Vilka länder besökte du 2020? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men inga... Jag har bara varit i Sverige.

Hur firade du jul 2020? Jag var hemma med mina föräldrar, mina bröder och deras respektive. Vi hade en super trevlig jul!

Bästa köpet 2020? Det måste nog ha varit min dator!

Blev du kär år 2020? Nope det blev jag inte

Har du skadat dig eller varit allvarligt sjuk? Jag har varit sjuk i Corona och efter det blev jag nog aldrig riktigt frisk igen... Det här året har verkligen bestått av sjukdom för min del.

Saknade du något år 2020 som du vill ha 2021? Oj ja men verkligen... Jag vill verkligen kunna resa nästa år men det är inget som jag tar för givet.

Vad önskar du att du gjort mer år 2020? Umgicks med min släkt, övningskörde, tränade och slutade kolla på klockan. Jag vill inte känna mig pressad eller stressad över vad klockan är nästa år.

Vad önskar du att du gjort mindre? Jag hade önskat att jag la undan min mobil oftare och verkligen tog vara på livet mer. Jag måste göra det till nästa år. Det är inte rimligt att ha en skärmtid på åtta timmar oavsett om jag jobbar deltid med mina sociala medier.

Favorit serie i år? The Queen's gambit

Bästa boken du läst i år? After

Sämsta boken du läste? Läste bara en bok

Största framgången på jobbet? Jag jobbar på en förskola och där kan man tyvärr inte klättra eller utvecklas på något sätt. Visst man kan utbilda sig eller få mer erfarenheter men det är inte framgång. Däremot så har jag vuxit enormt mycket på bloggen och Instagram vilket som är super kul!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Kul att läsa dina svar och vad fint att du träffade din bästa vän 🥰

nouw.com/desireekujala
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
Ha ett underbart nyår !!
nouw.com/vardagsarlighet
agnesmathilda
agnesmathilda,

Du är så himla fin! Och vad fint att du träffade din bästa vän under 2020 <3

nouw.com/agnesmathilda
sofiahaag
sofiahaag,

Gud så tråkigt att du känner att du inte blivit helt frisk!! Men så bra att du gjort saker för dig själv så som att byta p-piller och sånt. Så viktigt!! 🥰

nouw.com/sofiahaag
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så kul att du också gjort listan <33

nouw.com/celinelundqvists