2020 - listan del 2

Lista lånad av @celinelundqvists

Din största framgång på det privata planet år 2020? Jag har utvecklats och vuxit som person så otroligt mycket. Jag har blivit mer nyfiken, mer driven och hittat glädjen på ett helt annat sätt och jag är så otroligt tacksam för det.

Största misstaget? Hmm jag vet inte...

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? I början av året var jag ledsen och olycklig men desto mer tiden gick och i slutet på 2020 hittade jag som sagt glädjen på ett helt nytt sätt. Så jag skulle säga 50/50

Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner, sommaren, träning, god mat och dricka, min familj, musik och så vidare.

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mat tyvärr

Något du önskade dig som du fick? Vänner, jag fick så otroligt fina vänner och det är jag så extremt tacksam för. Jag trodde verkligen inte att detta år skulle resultera i det.

Något du önskade dig som du inte fick? Jag hade viljat umgås med min släkt men de satte Corona stopp för, resa och se världen men det satte Corona stopp för och så vidare.

Vad gjorde du på din födelsedag 2020? Jag jobbade och på kvällen var jag hemma med mina föräldrar.

Finns det något som du hade kunnat göra bättre? Oj ja det finns en hel del om jag ska vara ärlig...

Vem saknade du? Jag har saknat många men min mormor är en av de som jag har saknat lite extra i år eftersom att vi inte har umgåtts på samma sätt som vi brukar. Vi vill inte riskera att träffa henne nu under Corona så vi har valt att bara ha telefonkontakt. Hoppas att vi kan ses nu under 2021!

De bästa nya människorna du träffade? Trots Corona så har jag träffat så otroligt fina och bra människor, vilket jag absolut inte trodde. 2020 var verkligen året då jag fick vänner för livet. De bästa människorna är helt klart Paulina, Anna, Carolina och Victoria men sen finns det några små guldkorn också.

Mest stolt över? Att jag började fokusera på min själv och min otroligt fina blogg som bara växer och växer för varje dag som går.

Högsta önskning år 2021? Att Corona försvinner och vi kan få tillbaka ett någorlunda "normalt" liv.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag tänker hitta på mer saker, inte ligga hemma och skrolla genom mobilen. Jag tänker att jag inte ska bry mig så mycket om vad klockan är och bara göra precis allt som jag känner för att göra.

Vad ser du framemot år 2021? Allt!! Jag hoppas som sagt att Corona försvinner och om vaccinet nu hjälper och har den effekten som den ska ha så vill jag resa.

Årets största överraskning? Negativ överraskning helt klart Corona. Positiv överraskning allt som jag gjort tack vare Corona. Jag har gjort saker i år som jag aldrig har gjort förut och som jag trodde att jag aldrig skulle göra. Det är för att vi försöka göra det bästa av situationen och det blev faktiskt väldigt bra torts allt.

Ett ögonblick som fick dig att börja gråta? Det finns allt för många sånna ögonblick år 2020

Årets största besvikelse? Hahah ja Corona såklart... Jag hade så många resor inplanerade och ingenting blev som det skulle ha blivit.

Detta kommer du aldrig att glömma med detta år? Covid-19...

Det här hoppas jag händer 2021. Jag hoppas verkligen att Corona försvinner och att vi som sagt kanske kan få tillbaka ett någorlunda "normalt" liv. Jag vill mer än gärna kunna resa år 2021 men först och främst vill jag bara att vi alla ska må bra och överleva den här pandemin.

Gillar

Kommentarer

juliaross0
juliaross0,

Jättebra lista, kanske lånar den😁

nouw.com/juliaross0
juliafalten
juliafalten,

Super lista, kul att få en sammanfattning då man inte hängt med hela året!

nouw.com/juliafalten
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
Fin du är och bra lista ❤️
nouw.com/vardagsarlighet
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så spännande läsning, varvat med jättefina bilder! Precis som vanligt <3

nouw.com/agnesmathilda
Desireekujala
Desireekujala,

Åh jaa jag hoppas att pandemin snart är över så man kan träffa släktingar och resa mer <3 Så kul lista att läsa!

nouw.com/desireekujala
sofiahaag
sofiahaag,

Så fint att du känner att du själv utvecklats och vuxit som person, det är ju alltid något man strävar efter faktiskt!! 😊

nouw.com/sofiahaag
celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha mat är ju alltid utgift nummer 1!

nouw.com/celinelundqvists