3 jobb, ändå inte nöjd

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er med mig är det helt okej. Jag måste vara ärlig och säga att jag har mått väldigt dåligt i perioder och det börjar bli jobbigt. Mitt mående går verkligen upp och ner väldigt mycket, när jag är glad blir jag super glad och när jag blir ledsen blir jag verkligen helt förstörd. Jag fick en brutal dipp igår när jag kände att allt sög och inget var roligt längre och det finns en anledning till det. En liten sak som påverkar mig så fruktansvärt mycket på ett negativt sätt.

Den lilla saken är mitt schema i skolan, jag vet det låter konstigt men jag ska förklara! Det är så att jag går tredje och sista året i gymnasiet, jag läser barn och fritid. Vi har massa olika kurser men på något konstigt sätt är det alltid så att jag börjar klockan 8 och slutar klockan 10. Jag är i skolan max 3 timmar per dag och jag gymmar oftast direkt efter vilket som gör att jag inte har något att göra från klockan 1 till läggdags. Asså förstår ni hur mycket fritid jag har?? Därför har jag sökt massa jobb och just nu har jag 3 jobb eller ja om man ens kan kalla det jobb vet jag inte. Jag är vikarie på alla förskolor i området där jag bor men har tyvärr inte fått möjligheten att jobba än, jag är barnvakt via Nannyakuten men har inte fått en familj att jobba för än och sen har jag skolan. Trots de har jag inget att göra och jag blir så rastlös att jag blir ledsen... Min rastlöshet får mig att känna mig ensam och tråkig och jag vill verkligen ändra på det här. Jag tar studenten i sommar så jag vill verkligen hitta ett jobb innan de, annars kommer jag gå i grund hahah.

Om jag hade massa vänner att umgås med hade jag gjort de, tro mig! Men nu är det så att jag knappt har några vänner så då blir de svårt. För att försöka ändra på de gör jag ju självklart allt jag kan! Men vänner kommer och går och just nu är det ont om de, tyvärr! Jag hoppas på att jag snart kan hitta äkta vänner som man kan lita på. Om någon av er är sugna på att ta en fika, träna tillsammans eller vad som helst kan ni ju höra av er :) Nu ska gumman fortsätta söka jobb och andra aktiviteter som gör att jag blir sysselsatt. Tar ni studenten i sommar? Vad har ni för planer?

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Åh, känner så igen mig i hela smeten, både med rastlösheten, jobben, och vännerna. Så jäkla segt är det. Önskar dig allt gott, och jag skulle gärna fikat med dig om jag bodde i Stockholm, kram fina<3
nouw.com/fridaochtove
FridaochTove
FridaochTove,
Eller är det Stockholm du bor i? Vet inte varför jag fick för mig det
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt att höra att man inte är ensam! Ja jag bor i Stockholm 😊
nouw.com/oliviamalm