3-kamp under Corona

Hej på er! Igår efter jobbet åkte jag och P till Mos. Vi åt middag på Vapiano, körde 3-kamp på O'learys och vi skulle titta på jeans men allt var stängt. Det kändes så konstigt, alla butiker och nästan alla restauranger var stängda... Nästa lite spöklikt! En sak som fick mig att inse hur allvarligt Corona faktiskt är...

På våran 3-kamp körde vi biljard, dart och shuffleboard. Jag tycker att sånt är så himla roligt! Det var hundra år sedan som jag körde biljard och jag tror aldrig att jag har kört dart. Gillar ni att spela spel?

Inne på Vapiano var vi tvungna att sitta minst vart annat bord. Personalen hade ställt ut basilika på de bord man fick sitta vid och de hade gjort om hela menyn. Det fanns ca fem pastor som man fick beställa och tre risotto, pizzorna kollade jag aldrig men bara det var ju också ganska sjukt och fick en att tänka till. Att de inte serverar allt längre utan bara utvalda saker, antar att deras skafferi börjar ta slut.

Det var folktomt precis överallt, där det fanns lite människor var inne på O’Learys men där var det knappt tio sällskap. Hur känner ni över att gå ut och hitta på saker under Corona?

Gillar

Kommentarer