3,2,1 Bali

Men wow nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker och det känns ju galet skön, nu är det nära! För er som är lite extra nyfikna på hur vi har planerat resan är detta inlägg för er. Det är nämligen så att vi har planerat in hotell, städer och lite små saker som vi ska göra när vi är där.

CANGGU

Är stopp nummer ett, där ska vi bo i tre nätter och tanken är att vi ska bo tre nätter på varje ställe. Vi har bokat super fina villor som jag tänkte tipsa om efter att vi har varit där. Jag känner inte att jag kan tipsa om något om det inte är bra och det vet vi ju inte förens vi är där.

GILI AIR

En ö som ligger bredvid Bali, jag tror att vi åker båt över dit och där tänkte jag att vi ska snorkla. Jag som är livrädd för vatten, fiskar och allt som finns under ytan men det ska nog gå bra. Måste börja utmana mig själv lite mer när det kommer till vatten. Där stannar vi också tre nätter vilket jag tror blir perfekt.

UBUD

Nu ska vi tillbaka till Bali ön och mer inåt i landet. I Ubud ska det finnas fina risfält och en massa natur vilket jag tror kommer bli helt fantastiskt att få uppleva. Vi kanske ser några spännande insekter eller djur, skulle vara så coolt! Tänk er att få träffa en elefant, dröm! Något annat som jag hört om också är deras gater som ska vara magiska, det är något som jag vill se också, kanske finns det ett eller flera vattenfall där också?

CANGGU

Tillsist så ska vi tillbaka till Canggu och där ska vi avsluta vår resa och bara njuta den sista tiden. Det här kommer bli så himla underbart och jag lovar att jag kommer uppdatera er massvis och jag kommer även att rekommendera er om hotellen sen när vi fått en bild av om det var bra eller inte.

Gillar

Kommentarer