5 fakta om mig

1. Jag är väldigt lång för att vara tjej. Jag är 1.77 men går väldigt ofta i klackar och då blir jag 1.85. När jag var yngre tyckte jag att det var super jobbigt men nu tycker jag att det är hur snyggt som helst. Jag älskar att vara lång!

2. Jag dricker väldigt mycket vatten om dagarna. Jag har alltid en vattenflaska med mig och jag försöker att få i mig minst 2 liter vatten per dag. Om jag inte dricker får jag huvudvärk och känner mig seg. När jag tränar kan jag dricka 1 liter vatten under passet. För mig är det super viktigt att jag får i mig den mängd som jag behöver!

3. Jag blir så himla glad av musik. Det kan vända mitt humör direkt! Jag brukar vakna upp till musik och det är en av de bästa saker jag vet!

4. Jag är vig. När jag gick på gymnastik och cheerleading stretchade vi varje dag och det sitter fortfarande i. Helt sjukt att jag fortfarande kan gå ner i spagat. Jag har ett mål att försöka kunna gå ner i split. Det hade varit hur häftigt som helst!

5. Jag har olika färger på mina ögon. Det är inte direkt så att ena är brunt och ena blått utan det ena är mer grönt och det andra är mer brunt. Med åren har jag fått ljusare ögon och jag förstår inte hur det går till. Kommer det fortsätta såhär kommer jag ha hel gröna ögon inom något år.

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tycker det är så härligt att du kör på klackar ändå. Tycker jag på 174 är lång och har aldrig högklackat. Har inte tänkt på att dina ögon har olika färg så måste kolla. Mina har det med men då är ett brunt med lite grönt och andra är mer grönt med lite brunt haha
nouw.com/emmeliesehlin
MissMinnea
MissMinnea,

gud va tufft att du fortfarande är vig, jag har själv varit gymnast och vig men nu i vuxenålder är jag långt ifrån vig 😋 och jag skulle dessutom behöva bli lika duktig som du på att dricka vatten, men jag liksom glömmer bort att dricka om dagarna.

nouw.com/missminnea
Desireekujala
Desireekujala,

Så kul fakta om dig 😃 Jag önska verkligen att jag var vig haha <3

nouw.com/desireekujala
Ellendelin
Ellendelin ,

SÅ roligt att läsa om och häftigt med ögonen. Jag hade n kompis som föddes med bruna ögon men som sedan blev blåa när hon blev äldre. Det är så coolt!

nouw.com/ellendelin
emmapetersson
emmapetersson,

Roligt inlägg! Så snyggt att vara lång, önska att jag var lite längre <3

nouw.com/emmapetersson
beattriicee
beattriicee,
Kul att få läsa lite mer dig, det är snyggt att vara lång!
nouw.com/beattriicee
ebbabrage
ebbabrage,

Så kul läsning. Är också lika lång och har precis som du tyckt att det varit väldigt jobbigt men nu älskar jag det! 🥰

nouw.com/ebbabrage
celinelundqvists
celinelundqvists,

Älskar när folk har olika skiftningar av färger i ögonen, tycker det är så coolt!

nouw.com/celinelundqvists
sandraaugustinsons
sandraaugustinsons,

Jag har grå i min ögonfärg, jag tycker de är så coola 😃 spännande att se vad du får

nouw.com/sandraaugustinsons
sofilagerback
sofilagerback,

Men vad coolt och unikt med dina ögon <3

nouw.com/sofilagerback