5 fakta om mig

- Jag funkar inte i stress

Min största fiende är stress och jag kan gå in i väggen direkt om jag stressar för mycket eller bara över huvudtaget. Just därför måste jag få ta den tid jag behöver och sånna saker som att springa till bussen på morgonen är ett fet nej.

- Älskar att planera

Min kalender kan lätt bli överfull av massa saker som ska göras och inte. Det kan vara pyttesmå saker till stora, jag älskar att planera och ha koll. Jag skulle inte säga att jag är ett kontrollfreek men nästan :)

- Avskyr skrynkliga lakan

När min säng har skrynkligt eller knöligt lakan kan jag gå i taket. Asså det är så jobbigt, fult och obekvämt så det finns inte. Jag vill att det alltid ska vara spänt och inte en enda skynka. Tanken gör mig galen. Jag vet att det är svårt att få det perfekt men jag försöker alltid att ha de så bra som möjligt så slipper mina nära och kära en stressad Oliv.

- Ingen träning = jätteledsen

Det här är något jag har märkt på senaste tiden och det är att om jag inte rör på mig eller tränar på dagen blir jag jätteledsen. Jag blir inte ledsen av tanken utan min kropp reagerar på de sättet. Konstigt men sant! Jag vet inte varför men varje gång jag inte tränar blir jag förstörd och gråter utan stopp utan att veta varför... Jag kan gråta i flera timmar och ibland i dagar. Jag kan känna mig ensam, uttråkad och det blir inte bättre förens jag tränar :/

- Mörkrädd

En till sak som har kommit på senaste tiden är att jag är mörkrädd... Hmm asså jag tror inte jag har varit det förut så det är ganska konstigt att jag blivit det nu. När jag sover ensam sover jag alltid med en nattlampa och tycker ändå att det är för mörkt. När jag och P sover tillsammans brukar jag också tycka att det är jobbigt men det känns lite bättre att ha honom bredvid mig.

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
roligt inlägg <33
nouw.com/erikssontowa
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att du gillade det 😊
nouw.com/oliviamalm
Maria,
Jag älskar också att planera och skriva listor! Och jag är svinrädd för mörkret och jag ser inga skräckfilmer!
headoverheals.blogg.se
oliviamalm
oliviamalm ,
Åhh mycket gemensamt 😊
nouw.com/oliviamalm