5 resetips

- Gör en packlista och följ den när du packar. Gör olika kategorier såsom ”bad” , ”kläder” , ”necessär” och så vidare. När du kommer på fler saker skriver du bara upp de under rätt kategori. Jag glömmer aldrig något när jag har packat efter min lista

- Förbered dig minst en vecka innan. Att packa eller börja ta fram saker bara någon dag inna du ska resa är inte bra. Det kan bli stressigt men det kan också vara så att du glömmer väldigt mycket.

- Ha fler väskor. En väska för alla kläder, skor och inte vet jag vad du ska ha med dig den väskan checkar du iallafall in. Ett stort handbagage så du får plats med allt du vill ha med dig eller de du köper. Till sist en lite väska där du har det viktigaste, en väska som du kan ha runt midjan eller över bröstet. Inget annat ska vara i den förutom de som är super viktigt, pass, mobil, biljett och så vidare.

- Räkna ut tider någon dag innan du åker. Om det är så att du ska till tåget, räkna ut hår lång tid det tar att komma dit. Om du ska mellanlanda räkna ut hur lång tid du har på flygplatsen innan nästa flyg går.

- Om du bor på hotell, våga gå utanför hotellområde. Det är inte farligt och du kommer upptäcka så himla mycket mer! Våga åka iväg, kanske stanna en natt på ett annat hotell. Utmana dig själv och få ut Max av din resa.

#bestrofnouw

Gillar

Kommentarer

brallans
brallans,
Så bra tips!! Älskar att skriva listor när jag ska packa inför en resa, hade aldrig klarat mig utan det haha <3
nouw.com/brallans
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt att jag inte är ensam om de 😊 Så härligt
nouw.com/oliviamalm
evelinajosefines
evelinajosefines,
super bra tips !🥰
nouw.com/evelinajosefines
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att du gillar de <3
nouw.com/oliviamalm