5 saker jag saknar

1. Att vara ledig på helger. Under de senaste tre månaderna har jag jobbat nästan varje helg. Jag saknar att vara ledig på helgerna när alla andra är lediga. Jag vill umgås mer med nära och kära, hitta på saker och njuta av helgen! Jag har fått ett nytt schema och förhoppningsvis kommer jag bara att jobba en helg i månaden.

2. Resor till varmare breddgrader. Jag vill så gärna bara packa ihop en väska och resa utomlands. Jag saknar värmen, sol och upptäcka världen. Jag vet att det inte var så längesen som jag var i Paris men nu är det dags att boka en ny resa!

3. Spontana träffar med vänner. Nu har vi alla fullt upp med plugg, jobb och allt vad livet innebär. Jag saknar tiden då jag och mina vänner bara kunde ringa varandra och hitta på något roligt.

4. Träningen. Nu när jag har varit sjuk och jobbat mycket har jag inte kunnat träna lika mycket som jag vill. Jag saknar träningen så himla mycket! Jag mår verkligen som bäst när jag tränar och har det som en rutin.

5. Vår och sommar. Jag är så trött på det gråa och tråkiga vädret. Som tur är så har det blivit mars månad och våren är påväg! Äntligen kan jag börja gå i tunnare jackor, snygga klänningar och mina älskade klackar.

Gillar