5 sätt att få en perfekt dag

1. Unna dig något. Det kan vara allt ifrån materiella saker, som en väska eller något att äta. Jag tycker att det är viktigt att unna sig ibland. Jag kanske gör det allt för ofta hehe men det är jag värd och det är ni också :)

2. Gör något som du älskar. Jag älskar att blogga så varje dag efter jobbet går jag hem och bloggar, det är underbart. Eller träna! Varje dag efter jobbet väljer jag att åka och träna för det är något som jag mår bra av och det gör min dag ännu bättre.

3. Umgås med folk som ger dig energi och inte tar energi. Det kan vara svårt att välja bort folk men om det är någon som tar energi från dig är det lika bra att säga hejdå till den vännen. Du kommer må 100 gånger bättre när du umgås med rätt personer <3

4. Drick mycket vatten. Kanske en konstig sak men för mig är det något som kan påverka så mycket. Om jag har druckit mycket vatten känner jag mig piggare, fräschare och minskar risken för migrän.

5. Lyssna på din kropp. Om du känner att du måste vila, gör de. Om din kropp ger dig en känsla av något borde du lyssna på den för att den har oftast rätt <3

#tips #bestofnouw

Gillar

Kommentarer