7 april

Jag och mamma gick in på Ed Blad som är en av mina favorit butiker när det kommer till smycken. Jag tycker de har så himla mycket unika och fina saker där. Dock så äger jag bara en ring därifrån... Det måste bli en ändring på de tycker jag!

Liksom titta på ringarna, de så fina! Vissa av deras produkter är lite för mycket för min del men de flest är fint :) De hade fått in pyjamas också, tänkte prova en men hann inte med de. Butiken stängde klockan fem och vi kom dit kvart i fem, så det blev lite stressigt.

Vi var också inne på Åhléns och där är det ju ett måste att gå till NA-KD. Jag provade kanske tio plagg där och vet ni vad, inget passade. Allt var för litet. Jag är en tjej som oftast har storlek 38/40 men inte ens 42 passade mig... Tråkigt!

Innan vi började shoppa åt vi en otroligt god lunch på Pane Fesco som ligger högst uppe i Åhléns city huset. Det var ganska lång kö för att få bord men det var de värt. Jag tog en pasta med oxfilé, mamma tog en pasta med ostron och sen delade vi på en sallad.

Titta hur gott ser inte det här ut??!

MUMS! Har ni ätit där någon gång? Vad tycker ni?

Sist men inte minst ser ni min otroligt vackra mamma, älskar henne så otroligt mycket. Utan henne skulle jag nog inte klara mig. Världens finaste människa! <3

Gillar

Kommentarer

viktorhognas,
Vilket fint inlägg 😃
www.nouw.com/viktorhognas
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Viktor 😊
nouw.com/oliviamalm
Anna
,
❤️