7 tips som motiverar dig till att träna

Jag har kommit igång väldigt bra med min träning och jag tycker det blir roligare och roligare för varje gång! Så tänker jag varför inte dela med mig av mina tips till er så ni kanske blir lika motiverade som jag. Så här kommer mina 7 bästa tips till hur du ska bli motiverad till att träna. Hoppas att ni gillar de och att det kanske hjälper.

1. Gör ett träningsschema. Genom att ha ett schema över vad du ska göra vilken dag blir det mer struktion och du kan ställa in dig på det innan du kommer till gymmet. Om du är inställd på vad du vilken muskelgrupp du ska träna blir det enklare när du väl kommer in på gymmet.

2. Unna dig nya träningskläder. När du har nya träningskläder blir du mer motiverad till att träna eftersom att du oftast vill använda de. Det behöver inte vara ett helt nytt träningsett utan det kan vara en ny tröja eller ett par nya skor.

3. Fixa en fet lista med träningsmusik. Jag brukar oftast bli mer peppad till att träna om jag har bra musik i öronen. Hitta vad du gillar och lägg ner mycket tid på att fixa en bra lista.

4. Träna på morgonen. Det är egentligen inget jag brukar göra men när jag väl gör det mår jag så bra och jag vaknar oftast till ganska snabbt. Annars brukar jag försöka träna direkt efter skolan med tanke på att jag ändå åker förbi gymmet påläggen hem.

5. Belöna dig själv när du har tränat hårt. Du kan belöna dig själv med ett bad, något gott att äta, en ny tröja eller vad som helst. Bara att du belönar dig själv efter du har gjort bra ifrån dig.

6. Lite är bättre än ingenting. Om du är på gymmet i 15 minuter så är det bättre än ingenting, då har du iallafall varit där och försökt. Eller så har du haft världensbästa pass på 15 minuter, vem vet.

7. Boka in dig på pass. Om du känner dig osäker på att träna ensam ute på gymmet eller om du bara vill pressa dig till att du måste träna kan du boka in dig på pass. Då tränar du tillsammans med andra människor och med en instruktör. Jag själv tycker det är super kul och man får träna och träffa nya människor på samma gång.

Gillar

Kommentarer

fridaenoksson
fridaenoksson,
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att du gillade de! 😊
nouw.com/oliviamalm
moawilmafelicia
moawilmafelicia,
Kan vara de jag behövde bäst nu, motivationstips! Skulle du kunna lägga ut ex 2 av dina favoritövningar för varje muskelgrupp? 😊
nouw.com/moawilmafelicia
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad roligt att du gillade de! Ja men absolut kan jag göra de, vill du ha i video eller bild format? 😊 <3
nouw.com/oliviamalm
moawilmafelicia
moawilmafelicia,
Videoformat e ju alltid roligt!😊
nouw.com/moawilmafelicia
oliviamalm
oliviamalm ,
Då blir det en video! Tack för iden fina du 😊
nouw.com/oliviamalm
FridaochTove
FridaochTove,
Tack för dessa fantastiska tips! Behöver verkligen få lite fart på mig. Och hur snyggt är inte ditt träningssätt?
nouw.com/fridaochtove
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad kul att du gillar tipsen, kör hår bästa du! 😊
nouw.com/oliviamalm