8 impopulära åsikter

Okej så nu har det blivit dags för ett inlägg där jag ska dela med mig utav mina åsikter som kan vara lite känsligt för vissa. Jag vet att alla inte tycker likadant och att de jag skriver nu kanske inte precis alla ni håller med om! Men jag tycker det är kul att se och lärorikt att göra såhär. Någon av er kanske delar med sig av era tankar och funderingar som gör att jag ändrar åsikt, vem vet!

1. När man kommer upp i ca 7 år och uppåt pussar man inte sina föräldrar på munnen. Det funkar med en kindpuss men mer än så är bara äckligt och lite konstigt

2. Paradise hotel, Ex on the beach och alla sånna program är bara pinsamma och de som är med skämmer ut sig själva något enormt mycket. Det är inte coolt att vara en del av ett sånt program.

3. Vi svenskar tar allt för lite risker. Vi bara accepterar allt... Exempel som att man ska jobba och leva sitt liv som i ett hamsterhjul. Det är få som vågar leva ut sina drömmar och ta risker. Vilket jag tycker är super tråkigt

4. Jag hatar hatar hatar att tjejer än idag blir kallade för både det ena och det andra. Det är hemskt! Men även att vi tjejer blir sedda som sexobjekt. Exempelvis i musikvideos, UFC tävlingar eller hockeymatcher där tjejer ska stå i bikini eller i andra lättklädda plagg och visa upp sin kropp. Jag har aldrig förstått de... Vad är syftet egentligen? De tjejer som gör de, mår de bra? Blir de tvingade? Usch jag kan bli så irriterad på sånt. Man är ju där för att titta på matchen, inte på lättklädda tjejer. Då kan man lika gärna gå till en strippklubb.

5. Dagens ungdomar skrämmer mig lite. Varför vet jag inte haha de känns bara antingen som de är super smarta och kan allt mellan himmel och jord. Eller att de växer upp inom fel gäng och blir "orten" och hänger i centrum...

6. Få har en egen stil i Stockholm. Alla klär sig bara efter trender och hänger på strömmen. Även jag ibland!

7. Folk visar utåt på sociala medier att deras liv är så bra, att de tränar, jobbar, umgås med vänner, är kära och så vidare men egentligen så är de inte alls bra. Speciellt med kärleks förhållanden, det är många som lägger ut bilder på sina partners och låtsas som att allt är perfekt men det egentligen inte är det.

8. Idag går många till gymmet för att ta en bild, slösa tid, prata med vänner eller hitta en partner, typ som att gymmet är Tinder. Det är få som verkligen tränar och gör sitt bästa.

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Bra åsikter! Håller faktiskt med om flera 😊
nouw.com/by_anniess
oliviamalm
oliviamalm ,
Skönt att höra att jag inte är ensam med de 😊
nouw.com/oliviamalm
Hilma
Hilma,
Haha ja men jag håller faktiskt med om många av åsikterna 💕
nouw.com/hilma
oliviamalm
oliviamalm ,
Haha men gud så skönt 😊 <3
nouw.com/oliviamalm
Beccassida
Beccassida,
Håller med om det mesta-kul lista💜
nouw.com/beccassida
oliviamalm
oliviamalm ,
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Är också trött på att tjejer ses som sexobjekt. Sök på valfri låt på youtube så kan du ge dig fan på att det dyker upp en halvnaken tjej, antingen som bild eller i själva musikvideon. Ska jag behöva söka på Mozart för att slippa se en halvnaken tjejrumpa? Och vart är alla halvnakna killar? Tror folk att heterosexuella tjejer och homosexuella killar inte uppskattar en snygg kille?
nouw.com/jossustravelpics
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack för att du delar med dig! Jag har känt mig så ensam om just den punkten. Hahah men eller hur det är helt galet det är verkligen precis överallt. Ja det tycker jag också är konstigt, varför står inte killarna och åmar sig som tjejerna gör? Väldigt märkligt
nouw.com/oliviamalm