8 impopulära åsikter

Okej så nu har det blivit dags för ett inlägg där jag ska dela med mig utav mina åsikter som kan vara lite känsligt för vissa. Jag vet att alla inte tycker likadant och att de jag skriver nu kanske inte precis alla ni håller med om! Men jag tycker det är kul att se och lärorikt att göra såhär. Någon av er kanske delar med sig av era tankar och funderingar som gör att jag ändrar åsikt, vem vet!

1. När man kommer upp i ca 7 år och uppåt pussar man inte sina föräldrar på munnen. Det funkar med en kindpuss men mer än så är bara äckligt och lite konstigt

2. Paradise hotel, Ex on the beach och alla sånna program är bara pinsamma och de som är med skämmer ut sig själva något enormt mycket. Det är inte coolt att vara en del av ett sånt program.

3. Vi svenskar tar allt för lite risker. Vi bara accepterar allt... Exempel som att man ska jobba och leva sitt liv som i ett hamsterhjul. Det är få som vågar leva ut sina drömmar och ta risker. Vilket jag tycker är super tråkigt

4. Jag hatar hatar hatar att tjejer än idag blir kallade för både det ena och det andra. Det är hemskt! Men även att vi tjejer blir sedda som sexobjekt. Exempelvis i musikvideos, UFC tävlingar eller hockeymatcher där tjejer ska stå i bikini eller i andra lättklädda plagg och visa upp sin kropp. Jag har aldrig förstått de... Vad är syftet egentligen? De tjejer som gör de, mår de bra? Blir de tvingade? Usch jag kan bli så irriterad på sånt. Man är ju där för att titta på matchen, inte på lättklädda tjejer. Då kan man lika gärna gå till en strippklubb.

5. Dagens ungdomar skrämmer mig lite. Varför vet jag inte haha de känns bara antingen som de är super smarta och kan allt mellan himmel och jord. Eller att de växer upp inom fel gäng och blir "orten" och hänger i centrum...

6. Få har en egen stil i Stockholm. Alla klär sig bara efter trender och hänger på strömmen. Även jag ibland!

7. Folk visar utåt på sociala medier att deras liv är så bra, att de tränar, jobbar, umgås med vänner, är kära och så vidare men egentligen så är de inte alls bra. Speciellt med kärleks förhållanden, det är många som lägger ut bilder på sina partners och låtsas som att allt är perfekt men det egentligen inte är det.

8. Idag går många till gymmet för att ta en bild, slösa tid, prata med vänner eller hitta en partner, typ som att gymmet är Tinder. Det är få som verkligen tränar och gör sitt bästa.

Gillar

Juli, high lights

Den här månaden har verkligen varit bra! Jag har gjort så himla mycket och de har varit så kul. Allt ifrån åka till Göteborg, umgås med mina vänner, tränat, umgåtts med familjen, tältat, shoppat. Precis allt! Det är sjukt hur snabbt tiden går just nu så man måste verkligen passa på att ta vara på den! Hur har er Juli månad varit?


Gillar

De 5 bästa kalendrarna för ditt välmående

Innehåller affiliate-länkar

Jag är helt fast i dessa kalendrar som Sanna Sporrong har designat. Det finns fem stycken och jag har klickat hem precis allihop! Då förstår ni hur mycket jag gillar de! Allt för att planera sina drömmar, lycka, hälsa, tacksamhet och boosta sig själv.

De innehåller allt ifrån bra citat, listor att fylla i, texter allt läsa och fina bilder. Det här är absolut inget samarbete utan jag vill bara tipsa er alla om att införskaffa er dessa. Ni behöver självklart inte gå crazy som jag och beställa alla. Ni kan själva känna efter "vad är det jag behöver?" och sen utgå från de. Sen med tiden köpa en till!

Jag brukar ta några minuter varje kväll för att fylla i, tänka och bara reflektera över allt. Det är super skönt och bra! Jag känner att jag mår bra av dessa böcker och jag tror att alla skulle bli positivt påverkade. Ni vet inte förens ni hat testat!

Böckerna finns på deras hemsida Sporrongform.se men även på länkarna som ni ser nedanför.

Hälsa: LÄNK / Drömmar: LÄNK / Tacksamhet: LÄNK / Boosta dig själv: LÄNK / Lycka: LÄNK

Gillar