Önskeinlägg del 2- Planer för året

"Planer för kommande året....vill du fortsätta jobba eller plugga vidare?"

Att det redan är 2021 och att det är mars imorgon är helt galet. Tiden går så himla fort och jag hinner knappt med själv. Det här året ska jag fokusera på mig själv så mycket jag kan. Det betyder att jag ska träna, äta och dricka gott, hitta på saker som jag vill göra, umgås med familj och vänner men även allt däremellan så som att utmana mig själv, testa på nya saker och gå utanför min komfortzone. Det här kommer bli mitt år! Jag ska jobba och försöka hålla mig frisk det här året, förra året var jag sjuk väldigt ofta och det tog så mycket på min krafter. Peppar peppar på att jag håller mig frisk.

Jag har inga planer på att börja plugga utan jag ska jobba kvar på förskolan och i höst ska jag flytta hemifrån. Åh jag längtar så mycket!!! Att jag har fått en lägenhet är så kul och jag är så redo på att få flytta hemifrån. Men jag ska verkligen ta vara på tiden jag bor hemma och njuta av det. Under året ska jag försöka att unna mig själv lite semester, eller nu kanske det kallas för hemester haha.

Gillar

Kommentarer

Helg dopp i sjön

Hej bästa ni! Hoppas att ni har haft en bra start på er lördag. Det har jag! Jag och min bror åkte ner till sjön och tog ett dopp.

Det var så himla härligt men kallt! Konstigt nog så var det varmare i vattnet idag än vad det var förra veckan men det kändes kallare.

Det är så otroligt fint väder ute och jag älskar det! Hoppas verkligen på att det håller i sig och blir vår på riktigt nu.

Har ni testat att vinterbada? Skulle ni vilja prova på?

Alltid ett leende på läpparna efter ett dopp!!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer