Tillbaka till verkligheten

Hej fina ni! Nu är min semester slut och det är dags för mig att återgå till verkligheten. Gå tillbaka till rutiner och jobb. Om jag ska vara ärlig så är jag inte super taggad eftersom att jag har haft en av de bästa somrar i mitt liv. Jag har umgåtts med familj, vänner och pojkvän, jag har lärt känna nya människor, åkt på tre olika resor, ätit och druckit gott och gjort allt däremellan. Jag vill inte att det ska ta slut... Men imorgon är det dags! Jag börjar på ett nytt jobb och det ska bli super kul! Nästa vecka ska jag börja träna igen och jag har nog aldrig varit såhär taggad på livet. Allt känns så himla bra! Om tre veckor får jag min nya lägenhet också. Kan ni tänka er hur snabbt tiden har gått! Herregud jag hinner knappt med men som sagt jag är super exalterad på allt som kommer att hända. När börjar ni jobba? Hur länge har ni semester?

Ni hittar klänningen HÄR (klick)

Gillar

Kommentarer

Kappor alla vill ha

Innehåller affiliate-länkar

Nu känns det verkligen som om sommaren börjar närma sig sitt slut. Något som jag verkligen inte vill! Jag vill ha sol, blå himmel och värme. Inte grå himmel, kyla och regn.. Men men det finns inget vi kan göra åt det. Istället kan man försöka se det fina i det hela. Dags att bära jackor och kappor! Åh det gör ju en outfit så mycket snyggare! Här nedanför ser ni några av mina favoriter som man redan nu kan ha på sig. Jag kommer börja att ha det när det är lite svalare ute och speciellt på kvällar.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Gillar

Kommentarer

Kallis - Gotland 

Häromdagen var jag och gänget på Kallis här på Gotland. Självklart var det inte samma drag nu som under Stockholmsveckan men det var super trevligt. Ganska skönt att slippa alla människor.

Vi hade magiskt väder! Solen sken, himlen var blå och det var så varmt! Jag badade i havet och det vart så skönt. Det var mycket varmare än vad jag trodde att det skulle vara!

En av mina favorit drinkar, Mojito!

Gänget <33

Vi passade på att äta lunch där och deras sushi var så god! Kan verkligen rekommendera er att äta där! Men kom ihåg, inget slår ESA haha.

Världens bästa Cornelia!

Gillar

Kommentarer