Halloween är runt hörnet

Jag har aldrig varit en av de som firar halloween. Absolut så var det en grej när jag var yngre, då klädde jag alltid ut mig och gick jag bus eller godis. Det var så roligt och något som jag alltid kommer att minnas. Nu när jag har blivit äldre har jag bara firat halloween typ en gång. Dags för en ändring! Tänk er vad roligt det hade varit att ha en middag med ens närmaste vänner och sen gå på en fest där alla är utklädda. Om jag skulle fira halloween skulle jag lätt vilja vara en häxa eller älva som på bilderna.

Gillar

En natt på Ellery

Hej fina ni! I helgen var jag och några vänner på Ellery och gud vad jag behövde det! Det kunde inte komma mer lägligt. Det var så himla mysigt och vi hade det underbart. Vi åt tre rätters middag, gick på deras spa och unnade oss några drinkar. Kan det bli bättre? På morgonen väntade en fantastisk frukost och vi njöt till 100%. Jag älskar att unna mig och speciellt att få bo på hotell. Det är ju magiskt! Har någon av er varit där? För oss var det andra gången och vi var lika nöjda den här gången!

Gillar

Jakten på dröminredning

Idag var jag ute på jakt efter mina små guldkorn som ska göra min lägenhet till min dröm. Jag har alltid haft en vision på hur min lägenhet ska se ut och sakta men säkert börjar jag komma dit. Man får absolut inte ha för bråttom! Jag letade helt enkelt efter dröminredning och min lampa är beställd nu! Jag hoppas verkligen på att den kommer passa in. När lampan har kommit är det bara små fix kvar, såsom att sätta upp mina tavlor och en tv. Det här kommer bli super! Jag lovar att visa allt när allt är på plats!

Gillar