Ideal of Sweden super rea!

Jag har länge samarbetat med Ideal Of Sweden och jag vill inte att någon av er ska missa deras super rea! Just nu har de 50% rabatt på allt + 20% extra på alla köp över 690kr. Plus fri frakt på alla köp med min kod oliviamalm. Det här är en perfekt julklapp till alla och till sig själv!

Sparkle Greige Marble: HÄR (klick)

Neo Noir Croco: HÄR (klick)

Gillar

En månad kvar!

Tiden bara flyger! Nu är det knappt en månad kvar till julafton och jag måste verkligen lägga på ett kol. Veckorna innan jul är det tre födelsedagar som ska firas så det är verkligen fullt ös. Det ska alltså både planeras födelsedagar och julafton. Men jag är också så redo för att ha julmys! Spendera tid med familjen, äta och dricka gott, slå in julklappar och allt som julen bär med sig. Jag älskar verkligen julen! Något som jag också tänker på varje år är att alla inte har den möjligheten. Alla kan inte umgås med nära och kära och vissa har inte ens tak över huvudet. Tanken av att vissa lever så gör så himla ont i mig. Om ni har någon i er närhet eller träffar någon som är i den situationen, erbjud dem att komma hem till er! Bara en sån fråga kan göra deras dag men också rädda liv. Vi alla måste ta hand om varandra!

Gillar

Att leva i bubblan

Hej fina ni! Nu tänkte jag lätta lite på mitt hjärtat och hoppas på att kunna bolla lite tankar med er. Det var ett tag sen sist jag skrev ett lite mer personligt inlägg så nu är det dags. Under den senaste tiden har jag verkligen funderat på allt som har med sociala medier bubblan att göra. Det är verkligen allt ifrån Instagram till Likedin. Tänk er alla sociala medier som finns!

Mår ni bra när ni sitter och skrollar igenom? Jämför ni er ofta med det ni ser? Jag har haft en längre period när jag inte alls tänkte på att jämföra mig med det jag ser. Jag bara sitter och skrollade och låter allt flöda framför mina ögon. Men nu jämför jag mig med allt! Då menar jag verkligen allt! Jag går verkligen i vågor med den här känslan. Just nu kan jag jämföra hur andra redigerar sina bilder och då att mina bilder inte är fina. Jag kan jämföra hur min kropp ser ut och att andra kanske har något som jag vill ha. Men det kan också vara att andras flöde är finare än mitt. För er som inte vet vad flöde är så är det där allt man lägger upp hamnar, det är ens profil. Nu när jag skriver det här så är det skrattretande hur mycket det kan påverka en. Förlåt men vem bryr sig egentligen? Varför lägger vi så mycket tid på att jämföra oss själva med andra? Vi alla borde stötta varandra och vara glada åt de andra har.

Den här känslan är ju verkligen jättejobbig och jag vet att jag inte är ensam om att känna eller tänka såhär. Det var längesen som jag jämförde mig med det jag ser på sociala medier och jag kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara för de som har den känslan varje dag. Det måste vara hemskt!

Om jag inte jobbade deltid med mina sociala medier skulle jag ta en paus i sånna här lägen. Jag skulle vilja radera det som jag inte är nöjd med och börja om men tyvärr så funkar det inte för mig. Jag måste hålla mig till vissa avtal och bara fortsätta att mata ut content för att allt ska rulla på. Men jag kommer att bli hårdare mot mig själv! Jag kommer att välja kvalité före kvantitet. Det har jag slarvat lite med den senaste tiden och om jag är nöjd från början med min content kommer jag att lägga upp det med stolthet och vara nöjd, då kommer jag inte att ångra mig efteråt.

Jag älskar att jobba deltid med mina sociala medier, det är inte det. Ni får inte missförstå mig nu! Men det är just det när man kommer in i den här perioden när man jämför sig allt och den känslan som äter upp en inifrån. Jag tror att vi alla har varit där någon gång! Vad är era bästa tips för att känslan ska försvinna? Jag skulle nog säga att mina bästa tips är att ta en paus, logga ut och var utan de i en vecka. Fokusera på sig själv och försöka må bra i sig själv först. När man känner sig lycklig och nöjd med sig själv tror jag att det blir lättare. Men också våga avfölja de konton som påverkar en.

Jag är inte perfekt, det är ingen men det kan vara svårt att komma ihåg det när allt på sociala medier är en tävling. En tävling i att visa hur bra man har det eller hur lycklig man är. Vi alla går igenom något och det syns inte på sociala medier, hela den världen är en falsk fasad! Någon som verkligen visar sitt rätta jag är Hanna Friberg! Hon inspirerar mig så mycket eftersom att hon vågar visa upp alla sina sidor! Det är något som vi alla borde bli bättre på. Hoppas att ni alla får en fin kväll och att ni mår bra!

Gillar