Gunnarsons Specialkonditori

Att gå och ta en fika på ett mysigt café är så underskattat! Det finns ju inget mysigare än att testa nya caféer och hitta små guldkorn. Här om dagen gick jag och Cornelia till Gunnarsons specialkonditori som ligger på Medborgarplatsen här i Stockholm.

Vi har gått förbi flera gången men aldrig gått in där. Det var super mysig miljö och deras utbud var enormt. Det finns verkligen något för alla där!

Nej men titta! Mums mums mums!

Min nya kappa och stövlar från Zara.

Om jag bodde på Medis hade jag gått ner varje morgon och köpt bröd till frukost. Tänk er vilken lyx!

Gillar

Inredning

Jag tror att alla som följer mig på Instagram har förstått att jag älskar beige och att jag aldrig får nog. Här kommer lite inredningstips till alla er som är som mig. Till er som är beroende av inredning och älskar beige. Jag vill så gärna ha en liten lampa och det står mellan 7an och 8an. Vilken tycker ni är finast?

1an // 2an

3an // 4an

5an // 6an

7an // 8an

Gillar

Supermodernt hem

Hej på er! Sen jag flyttade hemifrån har mitt intresse för inredning vuxit så mycket. Det finns få saker som är roligare än att planera och inreda i min lägenhet. Jag tycker att det är så himla mysigt och kul! Jag hade nog till och med älskat att jobba som designer. Vem vet jag kanske gör det en dag! Under den senaste tiden har jag fastnat för glasväggar och glasräcken. Det är ju galet stilrent och supermodernt. Vilket som är väldigt passade eftersom att jag skriver det här inlägget tillsammans med ett företag som säljer just glasräcken.

Om jag i framtiden köper hus eller etagelägenhet ska jag ha glasräcke till min trapp som på bilderna. Det är ju så galet snyggt! Tänk er ett super modernt hem med altanräcke i glas, wow wow wow!

Om jag dessutom har ett sovrum som är anslutet till vardagsrummet kommer jag till 110% ha glassväggar. Det är något som är så snyggt och unikt med det. Jag älskar också att man kan dra för med gardiner både för glassväggen men och för fönstret. Det blir en mysfaktor på hög nivå!

Gillar