Min helg i bilder

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra helg. Det har jag och om jag fick välja skulle den inte ta slut. I lördags var det påsklunch med familjen och vänner. Det var super mysigt!

När jag kom hem fick jag ett ryck och rensade hela lägenheten. Det var så skönt! Jag rensade ut kläder som ska säljas, köksredskap som ska slängas och allt annat som man kan tänka sig.

Jag unnade mig en härlig hudvårds rutin, tog fram mina nya skor som jag fick av L och passade på att tvätta.

I går hämtade L mig vid tvåtiden och vi åkte ut till Ekerö. Det var så fint väder och perfekt för att spendera dagen utomhus.

Vi åt lunch på Drottningholm, tog en promenad och sen åkte vi till den blå lagunen. Det är så otroligt fint där!

När vi kom hem var det dags för tvättstugan. Konstigt nog så tycker jag om att gå till tvättstugan. Det är så mysigt haha.

Samtidigt som jag sprang upp och ner i tvättis gjorde L en trerättersmiddag. Gud vad jag är bortskämd! Vi åt middag framför tvn och tittade på film.

Nej men snälla titta vad gott!

Gillar

Påsklunch

Hej fina ni! Hoppas att ni har en super mysig påskhelg. Igår var jag på påsklunch med min familj hos några vänner. Det var så himla mysigt och så skönt att få spendera lite tid med familjen. Jag hade inga planer på att fira påsk i år så jag blev överlycklig över att det blev av!

Gillar