Allt om mitt kostschema

Det är så många av er som är intresserade och har frågat om mitt kost och tränings schema. Hur det går till, varför jag gör det, vilka recept jag använder mig av och hur min träning ser ut. Jag tycker att det är super kul att ni är nyfikna så därför tänkte jag dela med mig av det till er. Vi börjar med min kost!

Jag har fått ett kost schema som är format ut efter mig. Det vill säga ut efter min vikt, längd och mina mål. Så om någon av er vill testa samma sak borde ni inte gå ut efter mitt schema. Ni kan skicka ett dm till mig på Instagram eller kommentera nedanför om ni är intresserade så kan jag skicka min coach uppgifter. Det är första gången för mig att gå på ett sånt här schema och jag tycker att det är så kul. Jag har ett väldigt stort intresse för just kost och hälsa, att ha en hälsosam livsstil är något jag strävar efter!

Mitt kost schema ser ut så att jag äter fyra gånger om dagen. Frukost, lunch, mellis och middag. Det är en väldigt varierande kost och det är inte en diet. Jag hade aldrig gått med på ett sånt här upplägg om det var en strikt diet eftersom att det inte är hållbart. I 4 månader kommer jag att ha min coach och målet efter den tiden är att kunna fortsätta ha samma rutiner inom kost och träning själv.

Gillar

Kommentarer