Ansiktsmasker

Jag älskar verkligen ansiktsmasker och ja jag har en hel del. Efter min födelsedag blev mitt förråd med ansiktsmasker enormt. Just nu har jag sex stycken olika. De flesta kommer från Lush och de är super bra! Kan starkt rekommendera er om deras masker!

Den första är en färsk mask som heter "don't look at me" Namnet s'ger det självt. Den är blå/turkos, man ser helt galen ut hahah. Den gör huden otroligt len och innehåller små skrubbstenar. När jag känner mig torr i ansiktet brukar jag använda den.

Efter en lång dag eller på en tidig morgon brukar jag väcka min hud med masken "Cup'o coffee" Den innehåller ofc kaffe och den gör huden mjuk och smidig. Ni som inte gillar kaffe, detta är inget för er!

Detta är egentligen en duschskrubb men man kan ha den lite över allt. Jag har knappt använt den men den är super bra, luktar gott och kan ge glans i håret. Om man applicerar lite i håret och sen sköljer ut blir det glansigt och fint. Nej jag har inte provat men de i butiken säger att det funkar heheh.

Min ride or die mask som jag alltid haft och det var även min första mask från Lush. Den luktar mint och är gudomlig! Om ni ska köpa mask från Lush måste ni köpa denna. Ni kommer inte ångra er.

Sist men inte minst är det en mask från Kicks som är en Peel off. Ni alla vet säkert vad de är redan. Den är överallt på sociala medier. Det är en svart mask som stelar på ansiktet och sedan drar man bort den. Kan göra ont men om man vill vara fin får man lida pin ;) Finns att köpa HÄR

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
älskar lush!!
nouw.com/agnesroos
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag också!!
nouw.com/oliviamalm
Nettan
Nettan,
Härlig blogg 😊
nouw.com/nettan
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack fina du! 😇
nouw.com/oliviamalm