Åre resan slutar på akuten

Hej underbara ni! Förra veckan åkte jag, L och hans vänner på en skidresa till Åre. Det var så himla skönt att åka iväg och släppa vardagen ett tag. Ni som följer bloggen vet om att jag krigar på med jobb och att tiden inte räcker till för min del. Så för mig var det så välbehövligt att komma bort.

Vi hade blå himmel, sol och plus grader hela resan. Vilken lyx!

Vi bodde i en super mysig stuga som passade oss perfekt. Vi bodde i Björnen, mitt i backen. Det var första gången jag var i Åre men inte sista!

På mornarna och dagarna åkte vi skidor, på kvällarna spelade vi spel, gick på resturang och hade det bara super trevligt tillsammans.

Min andra halva <3

Nej men titta vilken fin resturang som låg högst upp i backen! Jag hade kunnat sitta där i timmar. Deras mat var så god och utsikten var galen.

Som sagt mycket resturang besök, inte för att jag klagar!

Resan däremot började med att jag skadade mig. Jag åkte i väldigt hög fart i en backe, missade ett gupp, svimmade, flög upp i luften och landade på nacken. Jag vaknade upp när jag gled ner för backen. Det var första gången som jag skadar mig när jag åker skidor. Jag fortsatte att åka hela dagen men sen när jag kom hem blev det värre. Två dagar senare låg jag på akuten i Åre. Konstaterad hjärnskakning och misstänk fraktur i nacken. Jag mår helt okej idag och hoppas på att smärtan och tröttheten ska försvinna snart!

Gillar