Att se fram emot

Nu när jag sitter inne på kontoret åtta till fyra på dagarna har jag kommit på ett sätt så att jag inte ska ruttna helt. För det kan man lätt göra när det enda man gör är att stå vid en skrivare och sitta vid en dator i åtta timmar i fem dagar i veckan. Jag tror att det är viktigt att man har saker att se fram emot, jag tror att man mår bra av de! Såå det jag har kommit på är att jag alltid ska ha något planerat som jag ser fram emot. Antingen något som händer direkt efter jobbet eller om någon dag. På så sätt får jag motivation till att orka jobba. Jag har alltid det jag ser fram emot i bakhuvudet då. Det jag har att se fram emot nu är:

Idag: Träffa Oliver direkt efter jobbet. Han har beställt en himla massa kläder som han ska prova och sen ska jag hjälpa honom med vilket som passade bäst, vad han ska behålla och så vidare. Vi ska också äta thaimat, vilket som kommer att bli super gott!

Lördag: Jag och mina föräldrar ska träffa David och Linda, vi ska bara snacka massa skit och förmodligen äta mat. Det var så längesen jag träffade dem så det ska bli kul.

Måndag: Efter jobbet ska jag åka och fixa mina naglar!! Jag vann en tävling på Instagram där man kunde vinna gratis valfri design naglar och det tackar man inte direkt nej till. Så det ska bli så roligt. Jag som slutade fixa mina naglar ett tag för att på de stället där jag gjorde de förut förstörde de mina egna naglar. Not good! :( Om ni ska göra era naglar eller vad som helst inom skönhet, var försiktiga. Betala den pengen som behövs för att få någon med diplom och gör de hos någon som är utbildad!

Torsdag: Philip kommer hem!!! Herregud så jag har längtat ihjäl mig efter honom. Det ska bli så skönt att få träffa honom igen. Helt ärligt har det varit skit jobbigt för mig att vara utan honom. Jag har inte kunnat sova, blivit mer stressad, tappat aptiten, fått magkatarr etc etc...

Gillar