Brödernas - Stockholm

Nu i veckan träffade jag Paulina på en middag och vi gick till Brödernas. Det var första gången som jag åt där. Min första känsla var att det var väldigt likt alla andra små hamburgaställen som finns just nu. Det är bara små små små saker som skiljer dem åt, små saker som gör stor skillnad.

Titta vilket härligt väder vi fick!!

Jag beställde deras burgare som heter "Farsan" och den var god men det såg ut som om den hade legat klar ett tag. Vilket jag inte gillar... Minus poäng från min sida. Men deras pommes var super goda! Jag tog sötpotatis pommes och de var de som stack ut. Mums mums mums!

Min fina Paulina <333

Titta bara hur goda pommeserna ser ut, åhh!! Som ni ser så ser min burgare ganska trött ut... Tråkigt men jag ska ge de ett till försök och då ska jag prova en annan! Har ni varit där?

Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,
Ser jättegott ut! Men vilket ställe har de bästa burgarna i Stockholm tycker du? <3
nouw.com/fiaberggren
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag tycker att Bustard Burger har de godaste burgarna men deras sötpotatis pommes är inte min favorit. Haha det är svårt 😊 Själv då?
nouw.com/oliviamalm
fiaberggren
fiaberggren,
Jaa de har sjukt goda burgare! Men tror min favorit är barrels burgers and beer! 😃 Men som du skriver, många burgarställen är rätt liknande ändå. Finns många snarlika men sjukt goda!
nouw.com/fiaberggren
lisaoberg
lisaoberg,
Åh vad gott!!
nouw.com/lisaoberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Super gott <3
nouw.com/oliviamalm
IP: 82.99.3.229