Dag 2 utan socker

Hej på er! Igår var det dag två utan socker och jag måste säga att det går riktigt bra! Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara av det såhär bra. Hahah bra självkänsla... Man måste tro på sig själv för att man ska klara av saker och för att nå sina mål! Jag har provat att vara utan socker en gång innan men det var flera år sen. Då var det ganska svårt kan jag säga. Jag kände alltid ett sötsug och visste inte vad jag skulle äta istället för socker. Så det gick åt helvete efter tre månader. Mitt mål då var att vara utan socker i ett år! Wow, jag klarade inte ens ett halvår haha. Igår kände jag inget speciellt. Inget sötsug eller någonting. Så skönt, jag vet att allt hade varit jobbigare om jag kände sötsuget hela tiden. Det jag känner av nu är att jag är piggare, jag har mer energi på dagarna och kvällarna. Det är skönt att jag har mer energi men på kvällarna har jag lite svårt att ta det lugnt och bli trött.

​Bilder från Pinterest

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Man behöver Socker för att Funka.
nouw.com/fobibella
oliviamalm
oliviamalm ,
Haha vad gullig du är. Nej man behöver inte socker för att fungera. Man behöver ha en balans mellan mat, sömn, träning och vätska för att fungera 😊
nouw.com/oliviamalm
Fobibella
Fobibella,
Tack. Mmm ok har inte jag så lever på Chokladkaka å Vatten å Korvbröd.
nouw.com/fobibella
oliviamalm
oliviamalm ,
Åhh vad gott! Bara du känner att du mår bra så är de bra 😊
nouw.com/oliviamalm
josefineronjalouise
josefineronjalouise,
Har med försökt ett antal gånger men går åt helvete varje gång haha! Varför är det så svårt, måste testa igen!! Kämpa på, hejar på dig!
nouw.com/josefineronjalouise
oliviamalm
oliviamalm ,
Jag tror att det hanldar om att bestämma sig. Haha försök igen! Tack fina du jag ska klara de här 😊
nouw.com/oliviamalm
josefineronjalouise
josefineronjalouise,
Ja det är nog så haha!
nouw.com/josefineronjalouise
IP: 82.99.3.229