Dagens lista

Dagens humör: Glad och pigg!!

Dagens mående: Bra! Jag känner mig frisk och kry. Jag har varit lite förkyld fram och tillbaka men nu känns det mycket bättre. Jag sov som en liten bebis inatt så det kan vara därför jag känner mig utvilad och så. Håller tummarna att det sitter i!

Dagens borde: Avskyr att jag måste tänka på allt jag borde göra haha så lat men men. Det jag borde göra är dammsuga mitt rum, riva ut alla kläder i min garderob för att vika om allt fint och prydligt, träna och fota till min sista uppgift i fotografisk bild.

Dagens frisyr: Lika tråkig som vanligt, ni vet jag har plattat hår. Haha känner mig så tråkig, jag skulle vilja göra något unikt någon gång och typ locka håret eller ha tofs men jag är så mesig för jag är rädd att jag inte passar i de.

Dagens smink: Kastanjevatten, mascara, rough, inner line penna och lite conciler. All day make up

Dagens klädsel: Det är så varmt idag, det är 21 grader så jag har ett av mina nyaste byxor som är svarta, tunna och en aning korta i foten. Skulle vilja säga att det är piratbyxor. Sen har jag en svart t-shirt med guld detaljer på, röd jeansjacka, grå skor och en svart väska.

Dagens planer: Skola 8-14 sen ska jag antingen grilla med några vänner och njuta av vädret eller så ska jag åka in till stan med P och shoppa lite. Ofc njuta av vädret där också!

Dagens materiella vill ha: En vlogg kamera!!

Dagens beroende: Vatten! Jag är så himla sugen på kallt vatten hahah. Konstigt men sant. Det är ju sjukt bra också med tanke på att det är varmt. Glöm inte att dricka vänner :)

Dagens tråkigaste: Jag kom till skolan klockan åtta på morgonen när jag egentligen inte behövde vara här... Så surt! Jag kunde ha börjat klockan 10.30

Dagens längtan: Till på måndag, jag fyller år då!!! 19 hela år och på lördag ska jag och familjen äta brunch på någon fint ställe i stan. Det ska bli galet mysigt!

Gillar

Kommentarer

viktorhognas,
Vad roligt att läsa 😊 Gillar listor! Får hoppas det går fort till måndagen 😃
www.nouw.com/viktorhognas
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad kul att du gillar de! Hoppas jag också 😊
nouw.com/oliviamalm