Därför lämnade de mig

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag hoppade av skolan efter första terminen i gymnasiet. Jag gick Samsam i en skola i stan och trivdes inte alls. Det var trånga korridorer, små skåp, trånga klassrum, dålig ventilation det var alltid jättevarmt, dåliga lärare, ingen matsal och allt vara bara dåligt. Borsätt från allt jag precis rabblade upp vart jag deprimerad på cupen. Jag hade ingen ork att vara i skolan, så fort jag satte foten där fick jag ångest. Jag kände mig instängd och efter många om och men valde jag att hoppa av.

Just där och då umgicks jag väldigt mycket med ett tjejgäng. Vi var med varandra 24/7, gjorde allt tillsammans och berättade allt för varandra. Allt var bra förutom att jag var deprimerad. Det var de tjejerna och min familj såklart som fick mig att hålla kvar och orka kämpa. Men sen en dag fick de för sig att de skulle lämna mig. Vi började diskutera och bråka om onödiga saker. Saker som egentligen inte behövde bli stora.

Idag när jag frågar tjejerna varför vi inte kan vara vänner säger de att vi inte är vänner och inte ovänner men vi kan inte umgås. Vilket jag inte förstår, hur kan de lämna mig när jag behöver de som mest? Vi har varit vänner sen vi var små och helt plötsligt kan vi inte umgås längre. Det var fem tjejer jag hade som bästavänner och de betydde allt för mig. Men ett till tre kan hade jag förlorat de.

Att vara vän till någon har mer betydelse än vad man kan tro. Att fråga din vän hur den mår, att fråga om man ska ta en kaffe ihop eller bara ge din vän en kram kan göra dens dag. För min del kan jag säga att om jag hade vänner som frågade mig hur jag mådde eller om vi skulle se skulle jag bli världens lyckligaste.

Ni som har vänner att umgås med, snälla ta vara på de för ni kommer ångra er så himla mycket när och om ni förlorar de. Tro mig jag vet, jag har inga vänner.

Gillar

Kommentarer

ellenericson
ellenericson,
<3 kram till dig, hör av dig om du behöver prata!
nouw.com/ellenericson
oliviamalm
oliviamalm ,
Tack Ellen absolut, detsamma fina du <3
nouw.com/oliviamalm