Det här inspirerar mig

"Skulle vara så roligt om du kunde göra ett inspirations inlägg! Där du visar personer du inspireras av, hur din vardag inspirerar och hur du sedan går till väga med att flytta allting från en tanke till det kreativa✨💛"

Det här är en kommentar som jag fick häromdagen och jag kände att varför inte svara på det i ett inlägg. Det är väldigt många av er som undrar vart jag får min kreativitet ifrån och självklart ska jag dela med mig av det!

Jag har alltid varit en väldigt kreativ person som gillar att skapa olika saker. Att få se resan från start till slut och se en utveckling under tiden är något som motiverar mig. Jag tror att man alltid kan utvecklas, få nya erfarenheter och bli bättre. Oavsett hur duktig man är så kan man alltid bli bättre!

Jag har bloggat och haft det som intresse/hobby sen jag var 11 år, vilket som betyder att jag har bloggat i 11 år. Bara det är helt sjukt! När jag ser tillbaka på hur jag bloggade för 1, 5 och 10 år sen är det en extremt stor förändring. Jag har utvecklats enormt mycket och idag tjänar jag till och med pengar på det. Men trots det kan jag bli bättre!

Outfit bild 2016 VS outfit bild 2021

- Min vardag, allt jag ser under min vardag väcker tankar och idéer hos mig. Det kan vara allt ifrån att jag ser någon vara ute och springa till att jag går förbi ett café. Jag kopplar olika saker till olika rubriker. Till exempelvis om någon är ute och springer då tänker jag på hälsa. Min idé till ett blogginlägg då blir hur kan jag tipsa mina läsare till att få en bättre hälsa. Jag sätter mig ner och skriver ihop ett inlägg och sen publicerar jag det.

- Personer, jag inspireras av personer som har liknande intressen som mig, har en härlig personlighet och som har liknande smak inom mode och inredning som mig. Ni ser de nedanför! Att se någon annans content gör att jag får egna tankar och idéer som jag sen kan gör på mitt sätt på mina kanaler. Att kopiera någon är något jag aldrig gör men det är svårt att komma på något som inte redan finns. Att sätta sin egna touch på det är dock något som jag alltid gör. Man måste fortfarande vara sig själv!

- Mål, att sätta upp egna mål är något som jag också blir inspirerad av. Det kan vara allt ifrån att ta bättre bilder, tjäna mer pengar, publicera ett viss antal inlägg i veckan, få fler läsare/följare men även att gå utanför min comfortzone och testa att publicera nya saker som jag vanligtvis inte brukar göra.

Bianca Ingrosso & Alice Stenlöf

Klara Elvgren (aka TanbyKlara), Hanna Friberg & Janni Olsson Delér

Gillar

Kommentarer