Dödssjuk men är på benen igen

Idag har jag verkligen kommit på fötterna igen. Nu mår jag super bra! Hoppas bara att jag håller mig frisk nu när skolan börjar imorgon... Jag har legat i sängen i två dagar och mått skit. Jag vart matförgiftad, fick mens, migrän, blåsor i munnen, världens träningsvärk i ryggen så jag inte kunde röra mig utan att gråta haha mes varning och sen har jag avtrappning av mina tabletter som gör mig galen. Jag kan säga er att det börjar bli lite tråkigt, att titta på Instagram varje kvart, det är inte så händelserikt!

Så idag när jag kände mig bättre har jag storstädat mitt rum, och då menar jag verkligen storstädat! Jag har bytt lakan, dammsugit, tvättat golvet, tvättat fönstret, tvättat kläder, tvättat alla speglar och även mig själv. Hahah jag har duschat och haft ansiktsmask så jag känner mig fräsch igen. Tänkte platta håret nu också för det är som sagt skola imorgon och då vill jag inte se ut som HejKomOchHjälpMig... Jag kan tycka att det är lite kul att fixa sig till skolan. Att känna sig vardags snygg är viktigt!!

Har ni skola imorgon? Jag är faktiskt ganska taggad! Det ska bli kul att träffa alla igen och komma in i rutiner. Jag hade ju lov, praktik och en veckas skola och sen lov igen, så på den senaste tiden har jag knappt vart i skolan! Vet att det har ändrat en himla massa. Så det ska bli kul! Är ni taggade? 

Gillar

Kommentarer

ellenericson
ellenericson,
Men hallå!! Olivia!! Hittade precis din blogg här på nouws hemsida och tyckte väl att jag känner igen dig! Det är Ellen, vi jobbade tillsammans på gubbängsskolan i höstas haha, fan vad kul att hitta dig här!! Kram!
nouw.com/ellenericson
oliviamalm
oliviamalm ,
Hahah men hallå hur sjukt?! Gud vad kul! Kram på dig och hoppas att allt är bra 😊
nouw.com/oliviamalm
ellenericson
ellenericson,
Jättebra med mig!! Med dig?? Vad säger du om att ses över en kaffe typ snarast!
nouw.com/ellenericson
oliviamalm
oliviamalm ,
Vad bra! Jo det är bra med mig, vart sjuk men nu är det bra 😊 Absolut kan vi de
nouw.com/oliviamalm