Drömjobb

Jag har länge viljat kunna försörja mig på mina sociala kanaler, vilket som är Instagram, bloggen och youtube. Fatta vad coolt det hade varit om jag tjänade så pass mycket pengar på mina kanaler att jag kunde jobba med de. Det vore något! Spela in videos, klippa, redigera, skriva, fota, ha samarbeten och gå på event. DRÖM! Eller...?

Nu när tiden har kommit ikapp mig lite har jag insett att jag mår så bra av att ha rutiner, kollegor som man träffar varje dag, ett kontor att gå till och tider att passa. Absolut har man allt detta inom sociala medier också men inte på samma sätt. Jag tror att jag skulle känna mig otroligt ensam och rastlös för det mesta och det är något jag inte vill. Så istället skulle jag nog vilja kunna jobba med mina sociala medier och tjäna pengar på de of course samtidigt som jag jobbar med något annat. Något som är kreativt och något där jag kan få skapa. Drömmen hade varit om jag kunde jobba med konst några timmar om dagarna bara för att komma iväg och sen jobba med sociala medier resten av dagarna. Dröööm synd bara att jag inte håller på med konst alls just nu heheh.

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Min dröm är att kunna försörja mig på sociala medier 😲
www.nouw.com/viktorhognas
oliviamalm
oliviamalm ,
Min också men det är inget jag kommer att sikta mot längre. Om det händer så händer det. Jag tror inte att det är hälsosamt att vara ensam hela dagarna. Vilka sociala medier är det du använder? Har du någon plan på hur du ska lyckas?
nouw.com/oliviamalm