Summerburst 2022

Hej fina ni! Hoppas att allt är bra med er. Mitt liv har vänts upp och ner men det får vi ta en annan gång. Nu tänkte jag att det är dags för ett Summerburst inlägg. Bättre sent än aldrig som jag brukar säga!

Jag och ett gäng vänner åkte ner till Göteborg för två veckor sen och gick på Summerburst. Äntligen blev det av! Så som vi har väntat på att Covid ska försvinna och alla regler ska släppas. Tro det eller ej men den dagen kom. Det var ett tag där det kändes som om Covid och alla restriktioner aldrig skulle försvinna.

Utan tvekan kan jag säga att det här året var det bästa när det kommer till SB. Herregud vad roligt jag hade och det går inte att beskriva hur bra helgen var. Så efterlängtat och så maxat!

Klänning: Shein, Stövlar: Zara

Klänningar: Zara

Om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden och göra om allt igen! Helst ha den helgen på repet. Helt klart bästa sättet att starta sommaren på.

Vi hade magiskt väder hela helgen! Solen sken, himlen var blå och det var 25 grader. Det kunde inte ha blivit bättre. Vi bodde på Scandic Rubinen och hade en av deras sviter, deras balkong var dröm och självklart startade dagsfesten där.

Självklart så passade jag på att sola så fort solen kom fram och jag brände mig. Jag brände mig inte lite utan rejält! Nu två veckor senare så har det lagt sig men herregud jag hade inte varit i solen på ett år. Klart att man bränner sig...

Den årliga bilden!

Ta mig tillbaka!

Världens finaste vän <3

På vägen hem var jag en aning trött, det blev inte så mycket sömn men det var de värt! Helgen bara sprang iväg och när vi alla satt på tåget hem kändes det som om vi nyss kom dit... Jag tolkar det som något positivt. Vi alla hade super kul och jag längtar redan till nästa år!

Gillar