Ibland blir livet inte som man har tänkt sig...

Hej på er! Ni som följer mig på instagram har nog sett mina storys där jag har delat med mig av detta. Nu tänkte jag förklara lite mer då jag inte orkar svara på alla dms.

Ibland blir livet inte som man har tänkt sig... Jag har varit väldigt inaktiv här på bloggen och Instagram ett tag och det är för att mitt liv tog en rejäl ursväng. Som många av er vet så hyrde jag ut min lägenhet och blev sambo för inte så länge sen. Jag har flyttat därifrån nu på grund av många anledningar. Vi har gjort slut och jag känner mig fri på ett sätt som jag aldrig har gjort förut. För mig är det super skönt att det tog slut och för mig var det rätt val.

Att jag valde att flytta ut var ett beslut som gjordes väldigt snabbt och inte så genomtänkt. Med tanke på att jag hyr ut min egna lägenhet så hade jag en otrolig stress och oroskänsla över vart jag skulle bo... Det var ungefär en månad sen som jag flyttade ut och jag bor nu hos min bror och hans fru. Jag är så otroligt tacksam över att jag har världens finaste familj som hjälper mig. Det finns inga ord som kan beskriva det!

Att bo hos min bror är nog det bästa som kunde hända. Jag mår så bra av att vara här och det känns skönt att "mellanlanda" här innan jag flyttar till min lägenhet igen. Om två veckor får jag tillbaka min egna lägenhet och det ska bli väldigt skönt att få komma hem igen.

Bortsett från att det tog slut och allt kaos med boende så har det hänt mycket annat i mitt liv som har varit extremt jobbigt. En av sakerna är att jag fick reda på att jag kanske måste opereras efter min olycka som hände i Åre. Doktorerna glömde göra flera undersökningar på mig när jag var inlagd. Så nu fyra månader efter skidolyckan håller jag fortfarande på att göra undersökningar. Håller tummar och tår att det inte blir en operation!

Om jag skulle rabbla upp alla negativa saker som har hänt den senaste tiden skulle jag nog bryta ihop. Det har som sagt varit en väldigt tuff period den senaste tiden. Jag har försökt att undvika att tänka på de, prata om de och känna efter hur jag mår för att inte ramla ner i ett svart håll. Självklart så vet jag om att det är det sämsta sättet att hantera tuffa perioder på men jag måste verkligen ta en sak i taget.

Just nu försöker jag bara njuta så mycket jag kan av sommaren och semester. Jag tar dag för dag och känner att jag blir starkare med tiden. Anledningen till varför jag delar med mig av allt det här är för att jag vill att ni ska veta att om ni går igen något just nu så är ni inte själva.

Om man tittar på min instagram så ser allt normalt ut och som om jag lever mitt bästa liv. Så är det inte varje dag och det är super viktigt att man inte tror på allt man ser på sociala medier. Ta hand om er!

Gillar