En bild per timme - min helg i bilder

LÖRDAG:

10 / 11

Dagen började med att jag vaknade klockan halv tio och trodde att klockan var tolv, det kändes så bra! Jag kände mig utvilad och pigg, sen gick jag och P ner till köket och fixade ihop en mysig frukost. Det vart mackor med massa gott pålägg, rörda ägg och frukt! Mums!

12 / 13

Efter frukosten gick vi ut på en promenad i det fina vädret. Solen sken, himlen var blå och det var tio grader. Hur sjukt? Tio grader i februari?! När vi kom hem gjorde jag mig i ordning för att åka hemåt.

14 / 15

Jag satte mig på tåget och under hela resan lyssnade jag på allt skit snack alla människor pratar om. Hahah ibland är det roligare än tv. När jag kom hem var jag sååå tidspressad så jag slängde i mig mat, packade en väska och sen var det dags att åka iväg igen.

16 / 17

Hahah fy vilken hemsk bild på mig! Jaja vid klockan 16 var en stressig jag påväg till P´s fotbolls match och där satt jag i några timmar. I början av matchen var det varmt men fy vad snabbt det blev kallt, i slutet skakade jag av kyla...

18 / 19

Efter matchen möte jag upp mina föräldrar eftersom att vi skulle på middag med O. Vi åkte hem till honom och sen gick vi till restaurangen. Det var första gången vi åt där och jag måste säga att det var väldigt gott! Restaurangen heter Poké Burger och finns här i Stockholm, ni som inte har varit där borde verkligen gå dit!

20

Vi satt på restaurangen ett bra tag, det var helt underbart att bara få umgås med familjen. Om jag fick välja hade jag velat göra det oftare! Efter middagen gick vi till Coop och köpte glass. Ja det blev en hel del, vi fick med oss 15st hem:)

21 / 22

Någonstans här slutade jag att fota eftersom att jag inte vill dela med mig av när jag är ute och festar. I vilket fall så träffade jag L och vi hade en super trevlig kväll och det var ett bra avslut på en bra dag!

SÖNDAG:

13 / 14

Det vart inte så jättesent i lördags men det var så skönt att sova så P och jag gick upp klockan tolv. Det kändes som om "morgonen" gick i slowmotion... Till lunch blev det en kebab och pizza, oj oj så gott! Titta på de, det vattnas i munnen!

16 / 17

Efter lunchen åkte jag till gymmet och brände av ett pass. Det fick bli ett jympa medel pass och det var en annan instruktör. Wow vilket tempo hon hade, det var nästintill omöjligt att hänga med... Men jag köttade igenom mig det och sen åkte jag hem, tog en bad och bara tog det lugnt. Min helg har varit hur bra som helst och jag hoppas att er har varit minst lika bra

Gillar

Kommentarer

Thuvaeli
Thuvaeli,
Åh kul med en bild per timme😍
nouw.com/thuvaeli
oliviamalm
oliviamalm ,
Roligt att du gillar konceptet 😊
nouw.com/oliviamalm
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad kul! älskar verkligen sånna här inlägg =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad kul! Kram fina du 😊
nouw.com/oliviamalm