En dag i mitt liv

Idag var det dags för er att få följa med en dag i mitt liv. Så himla roligt! Det var en av er som önska de i önskeinlägget och jag tyckte att de var en super bra idé.

Jag startade dagen med att blogga, Nouw hemsida har legat nere i flera dagar trots att ni inte har märkt de. Sjukt tråkigt och tröttsamt men nu är det äntligen igång som vanligt igen. Jag passade på att ta igen så mycket som möjligt och samtidigt jag fixade med bloggen drack jag en varm kopp kaffe.

Jag tog en paus från datorn och läste några kapitel i min bok. Helt besatt har jag blivit av läsning. Jag har nog aldrig läst en bok så snabbt som jag läst denna. Just nu läser jag ”After” och jag älskar den! Till lunch blev det en lax låda med kyckling och potatis. Mums!

Klockan slog tre och jag åkte in till stan. Jag hade en inbokad tid hos min psykolog och satt i ett möte med henne i en timme. Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag tar mig tiden att prata med någon. Tycker alla borde göra de. Det är så sjukt givande!

Kvällen avslutade jag med en god middag och mys framför tv med mina underbara föräldrar. Hoppas att ni har haft en super bra dag och att ni får en bra helg!

#bestofnouw

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,

Vilket roligt inlägg att få följa med under din dag! 😊 Håller med om att det är bra att gå till psykolog! <3

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,
Kul att du gillar de 😊 Ja de är super bra
nouw.com/oliviamalm
hilmak
hilmak,

Kul att se! Lunchen såg supergod ut! 🥰

nouw.com/hilmak
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var den också 😊
nouw.com/oliviamalm
IP: 82.99.3.229