En dag på stan

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni! Igår var jag och Paulina en sväng på stan, vi hade det så himla mysigt. Vi åt lunch på Glashuset och det vart deras underbara räksallad. Om ni går dit någon gång så är det ett måste att testa. Den är så god och ni kommer inte ångra er. Något annat som ni borde testa är deras gröna Sangria, mums mums mums!

Vi gick runt en hel del i butiker men vi hade inte turen med oss. Vi hade nog allt för höga förväntningar på att vi skulle hitta en massa saker vilket vi inte gjorde. Det blev några tröjor från Zara, som vanligt!

Men det är ju otroligt mysigt att bara strosa omrking så det gick ingen nöd på oss. Jag hade kunnat gå där hela kvällen också. När var ni senast på stan eller i någon butik? Köper ni saker online nu?

Här ser ni en av tröjorna som jag köpte, den var ju så himla söt! Det är verkligen en typisk "Olivia tröja" Det jag gillar är de långa ärmarna med volang nertill och detaljerna i skjortmaterialet. Lite gammaldags men ändå classy!

Jakt på bra skor! Jag vill både hitta sneakers och varmare höst och vinter skor. Inte för att jag tror att det kommer att behövas här i Stockholm men det kan vara bra att ha! Vad har ni för skor nu?

Min fina <3

Min outfit var så snygg och bekväm igår, det kan inte bli bättre än så! Här hittar ni liknande plagg,

Jacka: LÄNK // Byxor: LÄNK // Skor: LÄNK // Skjorta: LÄNK // Tröja: LÄNK // Väska: LÄNK

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Tycker det är bra att butikerna satsade på rea online och inte så mycket i butiker. Minns inte sist jag var i en butik (bortsett ifrån matbutik)🤷🏽‍♀️
nouw.com/beattriicee
ebbabrage
ebbabrage,

Ser så mysigt ut och Zara har ju verkligen så snygga kläder! Har inte varit på stan eller shoppat i butiker sen i mars å jag saknar det så! Men tycker det är bättre att hålla sig inne och handla online om jag väl behöver något 🥰

nouw.com/ebbabrage
hilmak
hilmak,

Håller med ovanstående, handlar 95% online (alltid om det går!) och är i stort sett bara i matbutiker! 🥰

nouw.com/hilmak
brallans
brallans,

Så himla länge sen jag var ute och shoppade på stan! Angående det där med skor, va tusan ska man ha på sig när det är blött, kallt och allmänt vidrigt väder haha?? Hjälp! Sneakers blir liksom smutsiga på en sekund, men vinterskor? Boots?? Ingen aning...

nouw.com/brallans
celinelundqvists
celinelundqvists,

Ja jag handlar mest online nu, det händer ju att man går på stan men jag försöker undvika det!

nouw.com/celinelundqvists