En helt magisk dag

Gårdagen var verkligen magisk. Om jag fick välja skulle jag vilja uppleva den dagen om och om igen. Det var så himla mysigt! Jag ska berätta allt!

Jag och Philip åkte ner till Nynäshamn för att bada, sola, umgås, äta middag och bara vara. Vi badade i havet precis vid klipporna. Lite läskigt men så kul! Jag gick verkligen utanför min comfort zone och när jag badade där.

För som inte vet så har jag varit livrädd för vatten hela mitt liv. Precis allt som har med hav och sjöar att göra har jag tyckt varit läskigt. Fiskar, sjögräs, alger, botten, sten och allt annat ni kan tänka er. Jag har verkligen begränsat mig själv så mycket genom alla år men försöker släppa på det och bara vara.

Tänka att allt löser sig, att det egentligen inte finns något som är farligt och vad är det värsta som kan hända? Vi gick längst med klipporna och hittade ett litet ställe som vi tyckte passade bra.

Sen vid sju tiden åkte vi till Rökeriet som ligger i hamnen för att köpa middag. Hur lyxigt? Riktig sommarkänsla!

Världens bästa <3

Mums mums mums

Vi köpte skagenröra, olika typer av lax, bröd, läsk och knäckebröd. Det var så himla gott och vi satte oss precis vid båtarna så mys känslan var på 100.

Fina lilla jag :) Hur kvällen slutade får ni veta i ett annat inlägg, de var det som satte pricken över i. Herregud jag har fått upp ögonen så mycket för något som jag inte trodde jag skulle gilla så här mycket. Jag är förvånad, håll utkik här på bloggen om ni vill veta mer!

Gillar

Kommentarer

feliciatingberg
feliciatingberg,
Men åh vilken sommarkänsla man får av dessa bilderna, UNDERBART😍 Är precis likadan vad gäller att bada i hav och sjöar🙄 så roligt att du vågade trots rädslan! <3
nouw.com/feliciatingberg
oliviamalm
oliviamalm ,
Håller med helt underbart! Skönt att inte vara ensam men det var så skönt att våga gå utanför min comfort zone. Det var absolut inget läskigt eller farligt som hände <3 😊
nouw.com/oliviamalm
hilmak
hilmak,
Ser verkligen magiskt härligt ut!! 😍
nouw.com/hilmak
oliviamalm
oliviamalm ,
Det var magiskt! 😊
nouw.com/oliviamalm