En klassisk lista

Vad köpte du senast?

Om jag ska räkna bort mat, busskort och liknande saker så skulle det nog vara mitt vardagsrumsbord. Det är så himla fint och jag är så nöjd!

Hur lång är du?

Jag är 179 men går ofta i klackar och då blir jag ungefär 185.

Vad gillar du mest med dig själv?

Jag skulle nog säga mitt driv och att jag har lätt för att prata. Jag är så himla målmedveten och krigar verkligen för mina mål men också för de jag står för. Det är alltid fullt ös och jag ger mig inte förens jag känner mig nöjd. Absolut kan det bli för mycket ibland men jag har lärt mig att vila och ta det lugnt när det behövs.

Vad gillar du minst med dig själv?

Jag tycker den här frågan är så himla svår! Jag trivs så bra i mitt egna sällskap, vart jag befinner mig i livet just nu och allt där emellan. Men om jag måste välja något skulle det nog vara att jag har dåligt tålamod.

En person du saknar?

Min farmor <3

Är du romantisk?

Ja det skulle jag vilja säga! När jag är kär eller tycker om någon så är jag verkligen tydlig med det. Jag älskar att skämma bort min partner och få den att känna sig speciell. Det kan vara allt ifrån en mysig middags dejt på stan, en hotell övernattning, spontant köpt en present eller bara mysa hemma i soffan.

Lyssnar du på poddar? Vilka?

Om jag gör! Jag har en favorit som jag kan lyssna på i timmar men tyvärr så släpper de bara ett avsnitt i veckan. Podden jag pratar om är självklart Ursäkta podden med Johanna och Edvin. Den är guld!

Vad är det modigaste du har gjort?

Jag skulle säga att jag själv är väldigt modig och tycker inte att så mycket är jobbigt eller läskigt. Det blir svårt för mig att svara på frågan men det är nog att jag har lämnat ett tre år långt förhållande, sökt hjälp när jag har mått dåligt och att jag alltid står upp för mig själv.

Äter du vitaminer?

Ja det gör jag men på den senaste tiden har jag varit dålig på att ta de... Jag äter magnesium, zink, järn, d-vitamin och multivitamin. På hösten är det super viktigt för mig att få i mig lite extra!

Tycker du att det är värt att lägga mycket pengar på fina smycken?

Oja! Jag tycker att det är mycket bättre att unna sig smycken som kostar lite mer eftersom att det är bättre kvalité på de. Under flera årstid köpte jag billigare smycken som jag var tvungen att kasta efter ett tag då de blev gröna. Idag köper jag smycken från Syster P, Safira, Lily and Rose eller liknande för att jag vet att de håller och är otroligt fina!

Har du körkort?

Hahah nej och det finns inget i mitt liv som jag har mer ångest för. Jag har försökt att skärpa mig och ta körkort men jag kommer aldrig dit. Absolut har jag övningskört och läst i boken men det är ju så tråkigt. Jag är inte i behov av det och jag är inte tillräckligt motiverad bara. Jag har som mål att ta körkort innan jag får egna barn!

Hur ofta tvättar du håret?

Det beror på hur ofta jag tränar med tanke på att det är då jag blir som svettigast. Men jag brukar tvätta håret ungefär 2 gånger i veckan.

Har du bra självförtroende?

Ja det har jag! Det har varit något som jag har kämpat med under min uppväxt men nu känner jag att jag duger som jag är. Jag är så bra på så många olika sätt och det är viktigt att man ger sig själv beröm. Absolut går det upp och ner från dag till dag men generellt så har jag bra självförtroende.

Vad köper man för blommor till dig?

Jag älskar rosor men också pioner! Jag själv har aldrig köpt pioner men de är ju magiska!

Hur uppvaktar man dig?

Allt ifrån att höra av sig och visa att man bryr sig, överraska med mig med saker som jag tycker om/behöver. Det behöver absolut inte vara något stort, det är själva tanken som gör mig så glad. Eller att umgås med mig, det betyder så mycket för mig, att få umgås med människor som jag tycker om.

Hade varit kul om @emmapetersson @hilma gör listan <3

Gillar