En kreativ dag

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bra, jag har varit utan min nack-krage hela dagen och inte behövt ta medicin. Det känns som en befrielse! Äntligen är jag påväg mot rätt riktning. För er som inte vet vad jag pratar om så var jag med om en olycka och ni kan läsa mer HÄR.

Jag har haft en super kreativ dag idag! Som vanligt så tog jag en sovmorgon och passade på att verkligen sova ut. Det är väll ändå något man får göra när man är sjukskriven? Det tycker iallafall jag! När klockan slog lunchtid var det dags för att ta mig ut.

Jag gick till Bröd och Salt, köpte mig en sallad och iskaffe. Självklart tog jag med mig datorn för att kreativiteten flödar som aldrig förr. Det är något som jag känner att jag måste prioritera nu när jag har all tid i världen!

Efter tre timmar av jobb och planering var det dags för mig att gå hem igen. Jag måste försöka att hitta en balans och ta det lite lugnt nu i början när jag är påväg tillbaka till vardagen. Det hade varit en mardröm om jag överansträngde mig och måste ha på mig kragen igen...

Gillar