En lista om mat

FAVORITSALLADER - Det var ett tag sen jag åt sallad men min absoluta favorit är Cesar sallad med bröd och god dressing till. Mitt absoluta favorit ställe att äta sallad på är på en resturang som heter Freshii omg så gott det är där! Då brukar jag ta en sallad som heter Market och i den är det quinoa, avokado, fetaost, torkade tranbär, grönt äpple, morötter och honung dressing

TRE SAKER JAG INTE VILL HA PÅ PIZZAN - Absolut inte banan, curry eller fisk. Herregud så äckligt. Man kan känna på lukten av en sån pizza som har de tre sakerna på sig att de smakar äckligt.

DETTA ÄTER JAG HELLRE HEMMA ÄN PÅ RESTURANG - Hmm svår fråga men jag skulle nog säga tacos. Jag har ätit på tacobar en gång i hela mitt liv och jag blev besviken. Aldrig igen! Hemma blir det alltid guld!

DETTA ÄTER JAG HELLRE PÅ RESTURANG ÄN HEMMA - Kött, Det känns som om det som gör kött på resturang får in mer smaker i köttet än vad någon någonsin har fått hemma. Eller i alla fall hos de jag har ätit hemma hos.


Bilder från WeHeartIt.com

FAVORITDESSERT - Ojojoj jag älskar efterrätt och jag skulle vilja säga att det antingen är något med choklad eller cheesecake. Avskyr citron smak på efterrätter usch.

NÅGOT DU SKULLE KUNNA ÄTA VARJE DAG - Det frösta som kommer upp är kebab och choklad hahah. Det säger en hel del om mig men det är så himla gott och jag tröttnar aldrig. Man skulle kunna göra så mycket med de, asså inte tillsammans men var för sig. Kebab i bröd, kebab tallrik, kebab med ris, kebab med pommes osv. Choklad pudding, choklad kaka, muffins, pudding, kladdkaka osv.

EN KÖTTRÄTT DU TYCKER OM - Jag tycker om det mesta, så svårt att välja!

VAD JAG HELST ÄTER TILL FRUKOST - Mackor typ. Jag mår så lätt illa på morgonen det är liksom för tidigt att äta. Så något litet passar mig bäst.

Gillar

Kommentarer