En lista om mig

Jag gör: Den här listan just nu, dricker en koppkaffe och lyssnar på musik

Jag kan: Så himla mycket! Jag måste få upp mina ögon lite mer och ta vara på det bara. Jag har alla möjligheter i världen!

Jag köper: Alldeles för mycket saker! Hahah jag har helt klart ett shopping beroende som måste få stopp. Jag ska nog försök att ändra mitt tankesätt till har jag en liknande? Behöver jag verkligen det här? Finns det billigare?

Jag borde: Följa mina drömmar mer, våga ta risker! Jag tror att jag kommer att tacka mig själv sen när jag gjort de jag vill och de jag drömmer om. Jag borde också börja ta mig själv i första hand hela tiden, kanske bli lite mer ego och tänka vad vill jag? Vad mår jag bra av?

Jag måste: Ta tag i mitt körkort! Jag håller på nu för fullt men jag måste sätta upp det som ett mål att inom en viss tid ska det vara klart.

Jag tycker: Ibland att sociala medier är det bästa som finns och att jag älskar det. Ibland är det totalt tvärtom och bara spyr på det. Jag kan verkligen hata det vissa dagar. Det pendlar ganska mycket där!

Jag äter: Inte på de sättet jag vill. Jag vill verkligen tänka mig för om vad jag stoppar i mig och vara snäll mot min kropp. Men alla godsaker lockar mig för mycket helt enkelt.

Jag dricker: Så bra med vatten när jag jobbar men när jag är ledig är jag ganska dålig på det...

Jag behöver: Ofta bekräftelse på olika sätt. Jag har alltid varit så! Jag älskar uppmärksamhet och bekräftelse och mår så bra av det.

Jag lyssnar: Sällan på musik under dagar då jag jobbar. Oftast är det när jag tränar men förut var det hela tiden. Jag vet liksom inte ens vad det finns för musik idag typ.

Jag drömmer: Om så mycket som jag bara vill ta tag i!! Jag har några drömmar som jag förmodligen kommer att ta tag i snart, kanske i år och kanske nästa år vi får se hur det blir. SÅ SPÄNNANDE!

Jag längtar: Tills Corona försvinner, jag vet att det kommer ta så lång tid och att det här kommer att pågå länge men jag vill att det ska vara som innan.

Jag använder: Min mobil för mycket när jag är ledig. Jag måste börja lägga ifrån mig den mer och hitta på andra saker än att stirra på skärmen.

Jag blir: Lätt arg, ledsen, besviken, irriterad, glad och så vidare. Jag har väldigt nära till mina känslor och det kan gå i en berg- och dal bana ibland.

Jag brukar: Må som bäst när jag har tränat eller rört på mig.

Jag tittar: Aldrig på tv, det är serier, filmer eller youtube som gäller.

Jag läser: Bara bloggar typ, ibland tidningen men annars suger jag på att läsa. Det är super mysigt och bra men jag har ingen tid...

Jag vill: Så mycket!! Jag känner att jag står stilla just nu och det gör mig provocerad och lite stressad. Jag har inte bråttom men jag vill komma någonstans..

#bestrofnouw Tack @emmaengstrom för att jag fick låna listan <3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
HELT RÄTT, att våga ta risker måste man! Annars kan man missa SÅ många chanser i livet som verkligen kan leda till något bra <3 Så himla br påminnelse! Lycka till med körkortet vännen, vill du så fixar du det! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja men det känns så läskigt! Måste ta mig mod haha, det är så sant det du skriver. Tack fina du <33
nouw.com/oliviamalm