En person jag beundrar

En person av få som jag beundrar är @alicestenlof hon är så himla cool och snygg. Hon bloggar också här på nouw och jag läser hennes blogg, för er som vill ha tips på bra bloggar. Här har ni en! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

Från början kommer hon från Göteborg men har flyttat hit till Stockholm. Om jag inte har helt fel så flyttade hon hit ensam och hon kände absolut ingen. Vilket jag tycker är as coolt. Bara att flytta så långt bort från sin familj, sina vänner och från sin trygghet är modigt. Jag skulle aldrig våga göra det, om det inte var ett måste. När hon bodde i Göteborg hade jag ingen aning om vem hon var men nu är hon en förebild för mig. Tänk vad sjukt ändå, bara att man flyttar till en stor stad kan man bli igenkänd.

Jag tittar på hennes youtube-kanal, följer hennes blogg, Instagram och lyssnar på hennes och Biancas podd. Det jag tycker om med Alice är att hon känns så himla smart, rolig, mogen och modig. Sen har hon ju gaalet bra smak för mode. Titta på henne liksom!

Hon är en stor inspirationskälla med tanke på att hon sa upp sig från sitt jobb när hon hade hyfsat lite följare i början. Hon trodde på sig själv och kämpade för att kunna lyckas med sociala medier. Det ger mig inspiration eftersom att jag har lite följare men ändå brinner för det här med sociala medier.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag äälskar Alice, så grymt duktig och inspirerande person! Kram
nouw.com/emmaengstrom
oliviamalm
oliviamalm ,
Visst är hon!! Kram 😊
nouw.com/oliviamalm