En shopping eftermiddag

Innehåller affiliate-länkar

Hej Underbara ni! Hoppas att ni hade en bra fredag och ett bra avslut på veckan. Det hade jag! Jag mår mycket bättre och känner mig mycket piggare. Hoppas att de håller i sig nu ett tag. Under dagen var jag hemma och jobbade en hel del med min blogg och Instagram. Det har kommit ut en super rolig grej på min Instagram nu, in och kolla!

Liknande Kudde: LÄNK // Stol: LÄNK // Bricka: LÄNK

När jag var färdig med bloggen och allt jobb åkte jag in till stan och träffade min mamma. Vi gick in på Zara, H&M, Åhlens och H&M home och vi fick med oss en hel del hem. Det var längesen som jag hade en sån här bra shopping runda! Ja vi höll avstånd, ja vi tog handsprit, ja vi gick inte in i butiker för att bara kolla utan vi gick till de butiker vi vissa att vi skulle handla i.

Självklart så kommer ni att få se allt som jag fick med mig hem men det får bli i ett annat inlägg. Det var ganska kul att gå runt på H&M home och Åhlens för jag började planera en lite för hur jag vill att min lägenhet ska se ut. Ingen längtar lika mycket som jag på att flytta hemifrån.

Anledningen till att jag längtar så mycket efter just de är för att jag vill inreda mitt egna hem. Jag är inte så jättetaggad på att bo helt ensam, det kommer bli en stor förändring och jag kommer att sakna min familj så mycket men det kommer bli kul att testa mina egna vingar.

Vart handlar ni er inredning? Jag kan tänka mig att man har en eller fler favorit butiker som man kan handla allt ifrån och tillslut är hela hemmet därifrån.

Gillar