En sommardröm

Inlägg skrivet tillsammans med företag, PCM Marin AB

Hej bästa ni! Desto äldre jag blir desto mer intresse får jag för nya spännande saker. Det kan vara allt ifrån att göra egna naglar, åka utomlands, plugga, till natursaker. Nu tänkte jag drömma mig bort till roligare tider, häng med. Jag tycker att det är så otroligt mysigt att tälta, grilla, gå promenad och bada. Tänk er hur mysigt det hade varit att åka i en liten båt, hitta en mysig plats, tälta med ett gäng härliga vänner, grilla, bada och ha en öppen brasa. Åh längtar ihjäl mig till sommaren bara av att skriva om de. Linder säljer aluminiumbåtar och det passar ju perfekt för det här inlägget.

I framtiden kommer jag verkligen att köpa mig en båt, om den är stor eller liten vet jag inte men en båt är ett måste. Det är verkligen en dröm för mig. Har ni båt? När jag var liten blev jag väldigt lätt sjösjuk och undvek helst att åka båt men som tur är så har det släppt nu när jag har blivit äldre. Om jag inte skaffar mig en båt skulle jag super gärna vilja ha någon vän som äger en. Det gör verkligen sommaren till 10/10 och det ger en så himla frihetskänsla. Jag tror att jag vill ha båt så mycket för att jag älskar sommaren och det skulle göra den ännu bättre.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Men vilket mysigt inlägg!! Drömde mig verkligen bort!

nouw.com/agnesmathilda
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Förstår dig älskar att åka båt, så dyrt dock👎😒

nouw.com/sarahlinnsliv
beattriicee
beattriicee,

Att köpa en båt är en dröm!

nouw.com/beattriicee
celinelundqvists
celinelundqvists,

Önskar att jag kände någon med båt, så mysigt ju!

nouw.com/celinelundqvists
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Men så mysigt inlägg!!

nouw.com/majanilssonlundstrom
hilmak
hilmak,

Så härligt!! <3

nouw.com/hilmak
Desireekujala
Desireekujala,

Att åka båt är verkligen så underbart!

nouw.com/desireekujala
amaliev
amaliev,

Jeg skal også ha båt en gang i fremtiden, jeg og samboer hadde vannscooter for et par år siden, vi var ute med den hver dag på sommeren, og det var jo bare herlig! Vi måtte dessverre selge den pga lite plass til å oppbevare den, men så fort vi får mer plass til å kunne oppbevare den hjemme så blir det nok ny! 🤩☀️

nouw.com/amaliev