En söndag

Godkväll! Jag har precis tittat på Robinson finalen och herregud vilken bra säsong! Jag har tittat på varje avsnitt och verkligen följt i år, har ni tittat? Jag kan vara ärlig och säga de att jag grät när finalen var slut. Vinnaren är så himla värdig det här så det är sjukt! Grattis grattis grattis!!

Det vart en till hemma dag för mig idag och jag tror att det är den sista imorgon. Hoppas alltså kunna jobba på tisdag eller onsdag igen! Idag har jag bara pysslat och fixat hemma. Jag gjorde en ny uppsättning med ingefära shot som vi brukar ha i kylen och pressade massa citron. Älskar att ha citron i varmt vatten! Mums!

Sen har jag även skrivit i min bok. Jag kände att det var dags igen så jag suddade bort allt och började om. Jag behöver tänka på min hälsa nu och jag vill göra allt för att må så bra jag bara kan precis hela tiden!

Nu ska jag ta ett varmt bad och sen fortsätta titta på min underbara serie! Godnatt!

Gillar

Kommentarer

EmmaPaulsson
EmmaPaulsson,
jag har faktiskt aldrig tittat på det 😂 sätt något avsnitt kanske! Men folk har ju sagt att denna säsongen är väldigt bra. 😍
nouw.com/emmapaulsson
oliviamalm
oliviamalm ,
Men va!? Du måste bara kolla, speciellt den här säsongen var den bästa! Jag grät så mycket till finalen. Du missar så mycket <3
nouw.com/oliviamalm