Ett personligt inlägg

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag mår bara bra. Jag jobbar, tränar, bloggar, umgås med nära och kära och försöker få allt att falla på plats. Vill inget annat än att få mer tid. Känns som om tiden bara rinner ur mina händer och att jag inte hinner med. Semestern gick super fort, dagarna bara springer iväg och jag vill kanske pausa lite. Något jag vet att jag vill pausa är sommaren. Jag vill inte att det ska bli höst och vinter... Jag är en av de som lätt kan bli vinter deprimerade. När det blir kallt, grå himmel och mörkt tidigt på dagarna. Åhh inte alls trevligt... Det kan lätt bli att jag skippar alla mina rutiner och bara gör det som är nödvändigt när det blir så. Att hålla rutinerna och träffa människor är extra viktigt för mig under vinter. Jag behöver verkligen blå himmel, sol och värme. Är ni som mig? Om man kunde hade jag bokat en resa som jag kunde se fram emot och sen åka iväg i några veckor. Tänk er vad underbart det hade varit! Istället ska jag nog unna mig själv en härlig massage här hemma i Sverige. Får låtsas att jag är utomlands och göra det bästa av situationen. Har ni något bra tips eller knep?

  • ALLMÄNT

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Jag tror bara man får göra det bästa av situationen! Mörker kommer vi aldrig komma ifrån, tyvärr. Sätt upp mål nu under hösten och sätt fokus på klara dom. Umgås med människorna i din närhet och utvecklas inom det du brinner för!
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Sant men jag vill så gärna bara fly härifrån då. Jag vill liksom rymma till ett varmt land! Ja ska verkligen följa dina tips och råd 😊
nouw.com/oliviamalm
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag brukar alltid boka en resa kring dessa månader som driver en framåt men det går ju inte riktigt nu :/
nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,
Åh jag vill göra de så gärna, super tråkigt att det inte funkar just nu...
nouw.com/oliviamalm
IP: 82.99.3.229