Februari månad

Den här månaden har bara sprungit förbi, visst den är inte slut ännu men wow vad fort det har gått! Jag har tränat väldigt mycket och det är så kul. Skönt att vara tillbaka på gymmet! Mer träning ska det bli. Vill ni att jag skriver inlägg om mina pass? Mer specifikt hur de ser ut? Träffat mycket vänner och familj har jag också gjort och jag älskar det. Man ska verkligen ta vara på den tid man har med sina nära och kära.

Tack vare appen GoFrendly har jag lärt känna nya människor och de gänget är så himla fina och bra. Vi har träffats varje helg nu och vi planerar en resa ihop!! Ahhh ska bli så kul! Jag har jobbat och oj vad jag har kämpat. Det har varit en tuff period men still going strong! Jag har ätit väldigt mycket mat och stått i köket några timmar. Gillar verkligen att laga mat och testa nya recept!

Det har verkligen varit mycket av allt den här månaden och något som varit mycket förutom mat och socialt umgänge är bio. Jag har aldrig varit såhär duktig på att gå på bio på länge. Det är mysfaktor deluxe! Vad har februari mer att erbjuda? Det återstår att se..!

Gillar

Kommentarer