First Hotel Reisen - Stockholm

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår super bra, jag har gått på semester 2.0 nu haha. För er som inte förstår så gick jag på semester för två veckor sen men jag blev sjuk och avbröt den. Jag jobbade igår och nu idag gick jag på semester igen haha lite rörigt men det känns super bra att få vara ledig och njuta av sommaren.

Jag och P bestämde oss för att bo på hotell inatt. Så himla lyxigt och skönt! Jag åkte till hotellet tidigare och bara var. Jag bloggade och planerade massa inlägg, fixade med samarbeten, duschade, lyssnade på musik och bara njöt. Det kändes så himla lyxigt att bara få vara och det är något jag absolut kommer att göra igen. Ni alla borde testa åka till ett hotell själva. Kanske lite läskigt och skumt men det är så värt det.

Vi bodde på ett hotell som vi aldrig varit på tidigare vilket som var roligt! Kul att testa något nytt i sin egna hemstad, det är inte ofta man gör det. First Hotel Reisen hette det och låg i Slussen / Gamla stan, exakta adressen var Skeppsbron 12. Verkligen super fint område, det är ju underbart att gå i Gamla stan och längst med vattnet vid Slussen.

Rummet var så fint och jag trivdes så himla bra! Det kändes liksom hemtrevligt och avslappnande vilket jag gillade. Duschen var så himla magisk. Älskar regndusch! Det är verkligen något som jag vill ha när jag flyttar hemifrån.

Det fanns inget negativt om rummet eller korridoren, det var fräscht, sängarna var sköna, miljön var trevlig och jag tror att det var nyrenoverat! Me like! Men däremot fanns det lite negativt att säga om receptionen tyvärr...

På hemsidan stod det ingeting om att det skulle vara något annorlunda men det första jag mötes av när jag kom in i receptionen var en renoveringsplats... Det såg inte alls trevligt ut! Det var mörkt, isolering överallt, taket var upprivet, verktyg, plast, det var rörigt och allt möjligt ni kan tänka er. Man såg klart och tydligt att det renoverade och att de inte såg ut som skulle. Tråkigt! Jag frågade varför det inte stod något om det på hemsidan men då sa hon "ni kan boka av om ni skulle vilja det" inte ett svar jag tänkte mig att jag skulle få.

Jag valde att behålla rummet då jag ändå hade åkt dit och var där. Kändes så himla tråkigt att vända och åka hem igen. Jag var ju inställd på att bo på hotell. När jag gick in i hissen och åkte upp ändrades min känsla helt. Det var super fint! Men det var just det att de renoverade och inte hade gått ut med det som var tråkigt. Det var flera kunder som klagade på det och de pratade mycket om säkerhetsrisker. Vilket jag kan förstå!

Eftersom att restaurangen också renoverades fick vi en liten påse med frukost i som vi tog upp till rummet. Det var ganska mysigt men det gav ju absolut inte den där känsla av riktigt hotell fruskot. Vi hade det super bra och jag skulle gärna vilja gå dit någon gång när de har renoverat klart och se hur det ser ut då.

Gillar

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så fint hotellrom, og det høres veldig skönt ut! Tråkigt med renoveringen, jeg elsker virkelig hotellfrokosten så den er jo synd å misse.. Nyt av din andre semester! <3
nouw.com/rikkekristiansen
oliviamalm
oliviamalm ,
Super fint, ja jag älskar också de! De får bli till nästa gång, tack fina <3
nouw.com/oliviamalm
brallans
brallans,
Så mysigt att bo på hotell! Det skulle jag vilja göra oftare <3
nouw.com/brallans
oliviamalm
oliviamalm ,
Underbart! Ja de måste du unna dig själv 😊
nouw.com/oliviamalm
Beccassida
Beccassida,
oliviamalm
oliviamalm ,
Ja super mysigt 😊
nouw.com/oliviamalm