Första dejten

"Vad kan man göra på första dejten?"

En fråga som många ställer sig som egentligen inte behövs ställas. Jag känner mer, vad kan man inte göra? Nästan allt passar att göra på en första dejt det handlar nog bara om vad du känner dig bekväm med och inte bekväm med. Det är viktigt att tänka på att första dejten inte är livsviktig eller livsavgörande. Visst vi alla vill göra ett gott förstaintryck men man ska alltid vara sig själv. I det här inlägget tänkte jag dela med mig utav några små tips på vad man kan göra på första dejten.

- Bowling, det är avslappnat och roligt! Ni kommer alltid ha något att prata om, ni kan köpa en dricka och lite snacks att ha medans ni väntar på att få köra. Om det är tråkigt och inte passar er kan ni köra en runda men om ni tycker att det är kul kan ni köra fler rundor.

- Middag, välj något som inte är så vanligt. Kanske ett sushi ställe där maten kommer på band, Pinchos där ni beställer maten via en app eller buffé där ni kan gå och hämta mat flera gånger.

- Bio, om du känner dig lite smått obekväm eller blyg med att träffa nya människor är det perfekt. Det är människor runt omkring så ni är inte helt ensamma, vilket som kan vara skönt. Ni kan prata lite smått innan, köpa snacks och sen titta på filmen. Om det är en bra stämning kan ni gå vidare och hitta på något mer.

- Gokart, en super rolig sak att hitta på. Ni kan tävla mot varandra eller tävla mot de andra som är där. Ni kan åka ett varv och sen gå vidare eller så är ni kvar och åker tills ni tröttnar.

- Laga middag hemma, om du känner att du vill vara ensam med din dejt kan ni gå till affären och handlar och sen gå hem och laga mat tillsammans. Då kan ni kanske öppna upp er mer privat och prata om saker som ni kanske inte hade sagt på en öppen resturang.

Gillar

Kommentarer