Första gången i Italien

Så mitt första inlägg i min blogg serie (en serie där jag kommer att skriva om olika resor) kommer att handla om Italien. Min första gång jag var där var förra året med min pojkvän Philip och hans familj. Det var första gången som jag åkte själv utan mina föräldrar, super spännande och det gick hur bra som allra helst! Vi var där i en vecka och jag kände att jag kunde stanna hur länge som helst.

Vi åkte till Sicilien som ligger en bit utanför Italien, har någon av er varit där? Jag hade inte direkt föreställt mig något så jag visste inte vad jag hade mig att vänta. Det var superfint och vackert precis överallt! Vi hyrde ett hus i ett område där de bodde fler. Vi delade pool med alla i området men annars hade vi en egen tomt och vi lagade vår egna mat. Vilket jag tyckte om! Jag har alltid bott på hotell så för mig var det lite annorlunda och nytt. På tal om maten så hade jag så himla otur, jag lyckades alltid ta de som inte var gott...

Vi hittade på massvis med olika saker varje dag. Vi badade, shoppade, var vid poolen, stranden, åkte till andra städer och försökte uppleva så mycket som möjligt. Jag och Philip åkte också till en helt annan ö en dag. Det var så vackert och kul! Vi cyklade runt där och bara njöt.

Hur härligt att bara ligga ner i solen och läsa en bok? Önskade att jag kunde göra det nu!! Man ska aldrig ta något för givet!

Min älskling <3 Vi hoppade från klippor och båten som ni ser nedanför var den som vi åkte med till den andra ön. Så himla cool! Har någon av er varit i Italien? vad tyckte ni? Jag vill tillbaka! Skulle inte tacka nej till att åka till Rom!

Gillar

Kommentarer

brallans
brallans,
Så himla fint! Har varit på en Italiensk ö som heter Sardinien och i Rom två gånger, men vill verkligen tillbaka asap!! Gärna till någon mysig liten ö 😍🥰
nouw.com/brallans
oliviamalm
oliviamalm ,
Gud så härligt!! Jag vill också tillbaka varje dag hela tiden 😊
nouw.com/oliviamalm